keep a child a live

Vi skrev för några veckor sen att willow och jaden har anslutit säg till en god sak.
Nu tänker jag skriva mer om det:)
Syskon Jaden, 12 år, och Willow Smith, 10 år på mindre än fyra dagar, har anslutit sig till kampanjen för Keep A Child Alive. Den icke-vinstdrivande organisation grundade av musiker Alicia Keys och hennes make Swizz Beatz


-

Livet är mer en att bara existera.Och även om det skulle vara lättare, kan livet inte bli köpt med medicin. Det är därför Kepp A Child Alive köper mer en bara medicinen som behövs för att bekämpa HIV/ aids i Afrika och Indien. Det är därför Keep A Child Alive köper de viktigaste näring, skydd, stöd och utbildning för att säkerställa att medicinen tas effektivt och korrekt.

De köper saker vi alla tar för givet , men saker som gör en stor skillnad för andra personer

en säng ett tak enbil en bok ett leende. Kepp A Child Alive erbjuder barn, deras familjer och hela samhället en axel att luta på och ett hjärta som slår för dom. Eftersom KCA (Kepp A Child Alive) tror att vi kan göra något mycket större och bättre en att köpa förmågan att leva. Vi kan köpa värdigheten som är livet. Vi kan köpa medkänsla. köpa kärlek köpa det som räddar liv. Vi kan köpa Liv. För så mer du köper, desto mer sparar du.

KEEP A CHILD ALIVE!”



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback