Keke Palmer och Willow Smith sjunger svamp bob sången


willow ska vara med på True Jackson!

Willow ska vara med på True Jackson som sänds på Nickelodeon men jag vet inte när det sänds eller om det redan har sänds i sverige:( I videon får ni reda på lite mer om avsnittet Willow ska vara med i:)

dagens bild!


interview trey's mamma Sheree!

Som ni kanske redan visste så är Jaden och Trey Smith biologiskt bara halv bröder. Eftersom dom inte har samma mamma.

18 åriga Trey Smith, har en god relation med båda sina föräldrar (Sheree och skådespelaren Will Smith) tack vare hjärtliga relation som de har behållit genom åren.

Sheree sa nyligen om henne och Will, "våra barn inte refererar till varandra.... Och när jag säger våra barn pratar jag om Willow och Jaden också. De refererar inte till varandra som halvbror och halvsyster. Detta koncept är så främmande för dem. De är bröder och syster. "

"Och en av de saker jag aldrig gjort men som jag vet att föräldrar brukar göra är att använda barn som brickor i spelet och om jag är arg på dig då kommer du inte få se din far. Det är så dumt, eftersom du tar ut det på ditt barn. "

Här under ser ni söta bilder på trey smith och hans mamma Sheree.
sooo sweet!♥

dagens bild!


Hur ung är för ung för fame?Hur ung är för ung för fame? Författare Terry McMillian anser att stjärnor Willow, 10,och Jaden Smith, 12, är alldeles för ung för fame. Författaren går så långt som att ifrågasätta föräldrarnas kunskaper skådespelarna Will Smith och Jada Pinkett-Smith. Hon skriver på sin Twitter sida så här:

 

 

 

”Smith barn agerar redan som barn stjärnor. Det finns en arrogans i sitt uppträdande och beteende. Jag tycker det är otroligt sorgligt. Det känns som om Smith barn blir pimped och utnyttjas. Eller, de är redan hungrig efter fame. Hur är det i 4: e klassen?

En hel del A-lista filmstjärnor skyddar sina barn från Hollywood-världen förrän de var gamla nog att avgöra själva. Titta på de som inte gjorde det. Titta på Lindsay. Phoenix. För att bara nämna några. De miste om barndomen. Det är viktigare än fame.

Dessa barn vet inte än vad de "älskar". Totalt [BS]. De är inte underbarn. De tror Hollywood är verkligt.

Varför gör de inte en remake av The Little Rascals och kalla det för en dag? Eller komma med en original film med vissa etniska stolthet. Kom igen.

Okej. Jag har sagt tillräckligt om Smith barn. Jag ska inte debattera om dem. Det är bara min åsikt. Människor kan rättfärdiga något, dock”

personligen tycker jag hon har helt fel... Jo jag kan ju hålla med om att det är många kändisar som inte fått uppleva barndomen och har mått dåligt för det som tex Lindsay lohan. Men om inte många kändisar hade börjat ungt kanske vi inte hade fått uppleva michael jacksons musik.

Jaden och Willow har själv valt att vara  skådespelare/sångare det är inget som föräldrarna har tvingat på dom. Jag känner inte någon i Smith familjen men man ser ju hur bra Jada och Will smith har uppfostrat deras barn. Det är vad jag tycker.jaden grattar Ellen


Jaden på ellen show!

Hela Smith familjen är så generösa♥....
En sak ni kanske inte visste om mig är att jag är galen i Ellen show, älskar hennes humor.
Så jag måste gratta Ellen för att hon fyllde 53 år den 26 Januari, GRATTIS!

jaden smith look a like?

Tycker ni dom liknar varandra?  Jag tycker dom är super lika asså jag vet att den där bilden under är tecknad. jag tycker ändå dom är jätte lika. Om Jaden skulle vara tecknad skulle han se exakt så ut som bilden under tror jag!

Kommer ni ihåg VMA?HAHAHA

Kommer ni håg VMA som sändes på mtv för några månader sen? Om du kommer ihåg det är det omöjligt att glömma Lady gagas crazy outfits .Lady gaga hade flera olika klänningar under kvällens gång men den som nog chockade mest personer var kött kläningen. Som jag, kanske ni också undrade hur kändisarna reagerade på det här. Här får ni en bild på hur några av kändisarna som var där reagera
HAHAHAHAAHH

Jaden med Justin och några andra!

Jag tror dom här bilderna är tagna strax efter AMA! För Jaden hade exakt likadana kläder på AMA som på detta foto.
Bild på Jaden från AMA:

Willow Smith - 21st Century Girl [Sneak Peek!]


WILLOW Smith fiLmar sin nya musikvideo "21st Century GIRL"

gud vad snygg Jaden är.. Älskar hans skor btw♥
Tror ni vi kommer se mer av Jaden bakom Kameran?? haha jag tror nog vi får nöja oss med honom framför kameran
Willow Smith sågs anlända till en privat plats i Kalifornien den 22 januari 2011 till filma hennes musikvideo till hennes nya låt "21st Century Girl".
JADEN ÄR SÅÅÅ SNYGG!!

NEVER SAY NEVER ÄR FLYTTAD TILL DEN 23 MARS!!!

NEVER SAY NEVER ÄR FLYTTAD TILL DEN 23!!!! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD JUST NU!!! DET BETYDER ATT DET BARA ÄR 2 MÅNADER TILLS DEN VISAS :D:D:D:D:D #happyface

ang. novellen.

sofia började ju med första novellen och den andra skulle ha kommit upp för ett tag sen, men nu är det typ så att hon inte kan/vill fortsätta med den och vi andra som bloggar här hinner inte heller. så det blir nog ingen novell, sorry :( men ni kan läsa våran cody simpson novell om ni vill, tryck HÄR för att komma till den :)

just nu på tv 4...

Just nu på tv 4 är Will Smith med på en film som heter I,robat. Började klockan 21.00 och håller på till 23.40 fast det kommer nyheter och vädret klockan 22.00.
Den är super bra! Har sätt den förut. Rekommenderar den verkligen om ni inte har sätt den !!!

svar på tal!

Svar: Vi la ut behind the scenes på Whip my hair  förut men om du har missat den klicka här!:))
Official Behind The Scenes of "Whip My Hair"

JADEN I ZACK OCH CODY'S LJUVA HOTELLIV part 1-3

Jaden var ju med på zack och Cody's ljuva hotelliv och jag hittade part 1 till 3 så jag bestämmde mig för att lägga ut dom.

part 1/3

part 2/3
part 3/3

jaden i zack och cody's ljuva hotelliv

idag var Jaden med på zack och cody's ljuva hotelliv på disney channel, jag missade tyvärr det för jag åt frukost då hehe. Missade ni också kan ni se en del av det här nedanför, men det är något fel på youtube så tryck på bilden för att komma till videon.  OBS: jag hittade inte första videon så den är inte från början :(
det finns fler videor men det blir mycket om vi ska lägga upp alla, så ni kan trycka HÄR för att välja själva ;)

willow smith nya album kommer snart!

som ni kanske ser från Willows tweet så kommer hennes album snart ut!
VEET ATT DEN KOMMER VARA JÄTTE BRA! CANT WAIT(L)

dagens bild!svar på tal!

svar: Hej det var jätte dålig uppdatering för att vi inte fanns så mycket nytt om jaden.
svar:Den har redan kommit upp och ska komma varje onsdag. Vi glömde den här veckan så episod 2 kommer så snart som möjligt:) för att läsa episod 1 kollar du på "Kategorier" sen klickar du på "novell"
svar: Det vet vi inte, men han tweetade att han skulle komma till massa  Europeiska länder och Sverige var en av dom:p
svar:Jaa det får man:pJaden på ellen show!(HAHAHA)

Jag vet att vi har lagt ut den här förut men den är bara för rolig, hahaha!!!!

clevver tv pratar om remake av musikalen " Annie "!


Clevver tv pratar om Willow och Jaden nominering (NAAPC)


Jaden ska uppträda på Grammy awards

Justin Bieber och Jaden Smith är redo att ta sig an Grammy Awards scenen för ett special uppträdande med Usher!!! De som också ska uppträda på Grammy Awards är B.o.B, Bruno MarsMuseJanelle MonáeLady Antebellum, EminemLady GagaKaty PerryArcade Fire, Cee Lo Green och Miranda Lambert..

Grammy awards sänds från Staples Center i LA den 13 februari!


 

 


Jackie Chan möter Barack Obama

Action filmstjärna Jackie Chan anländer till Vita huset för en stat middag 19, 2011 i Washington, DC. President Barack Obama och första dam Michelle Obama är värdar.


ska willow var med i en remake av en musikal?

Will Smith ska förbereda sig för att kunna producera en stor skärm remake av musikalen Annie och hans 10 åriga dotter Willow Smith ska vara stjärnan i den. Källor säger att Will  Smith undersöker med Sony potentialen för en remake av musikalen " Annie ", med dottern Willow Smith som stjärnan i filmen.

 


vinnaren av tävlingen!

nu har vi bestämt en vinnare av tävlingen & vinnaren vart *trumvirvel* http://dalilas.blogg.se/ ! ett stort grattis och hoppas du får massa fler läsare!! :D
& svaret var att hans favorit färg var röd & svart!

tyckte det var riktigt roligt att läsa alla kommentarer och så, och om ni vill att det ska bli fler tävlingar så kommentera det, det blir mycket roligare om vi vet att ni också vill!!


glöm inte att läsa vår cody novellen!

Hej , Glöm inte att bomba oss med frågor om Cody på vår Cody novell och kommentera också!
Visst gjorde Alice en jätte fin design till den också?:))
codystory
codystory
codystory

dagens bild:)

HAN ÄR SÅÅÅ VIG!:O

visste ni att....

visste du att...

*Jaden älskar Supra (det är ett sko märke)

*Jaden’s föräldrar har interview Barak Obama (USA president)

*Jaden gillar Nick minaj.

*Jaden har varit med i 3 filmer.

*Jadens bror (Trey) spelar fotboll.

*Jaden var intresserad i karate innan han fick rollen som Dre i karate kid.

*Jaden inte tycker om filmer som gör att man börjar gråta.

*Jaden tränade 3 månader varje dag i 4 timmar innan han dom skulle börja filma Karate Kid.

*Jaden’s stjärnatecken är kräfta (samma som jag:k).

*Jaden har varit med i 3 filmer.

*jaden’s första Film kyss, var den han gjorde i karate Kid.

hej, ville bara säga att det är super svårt att hitta fakta om Jaden det är därför ni inte har sätt så många sånna här inlägg. Men om ni klickar HÄR eller på länken här nedanför kan i läsa dom gamla "Visste du att.." inläggen som jag har skrivit förut.
visste du att....

visste ni att....

Det snackas om att det ska komma en Karate Kid 2!!!!
Hur många mer en mig längtar !!!:')) Fast asså det är inte säkert eller nått. Gud vad jag skulle bli glad om det
komme en till. Karate kid 1 var ju awesome!!:D

naaw så gullig!

Om ni söker på Jaden Smith på spotify och klickar på den 4 låten så kommer det vara en som Will smith, Jada och Jaden Smith pratar på!:D Jag tror dom é i studion och håller på att spela in Will Smiths låt. Vet att den är gammal tror jaden var under 5 år när det här spelades in.
NI MÅSTE BARA LYSSNA JADEN LÅTER SÅ GULLIG!:'))))'

Sabismode.se - Try to whip my hair back and forward ?


va med och tävla!!

det är bara två dagar kvar av tävlingen, så vill du också vara med och tävla, tryck HÄR!
KRAM

nominerings listan för NAACP Image Awards 2011

Jada pinkett smiths nominering's lista:
-
Outstanding Actress in a Drama Series
· Chandra Wilson - "Grey's Anatomy" (ABC)
· GuGu Mbatha-Raw - "Undercovers" (NBC)
· Jada Pinkett Smith - "HawthoRNe" (TNT)
· Regina King - "Southland" (TNT)
· Wendy Davis - "Army Wives" (Lifetime)
-

Willow smiths nominering's lista:
-
Outstanding New Artist
- B.o.B (Rebel Rock/Grand Hustle/Atlantic)
- Bruno Mars (Elektra Records)
- Jason Derulo (Warner Bros. Records)
- Nicki Minaj (Young Money/Cash Money/Universal Motown)
- Willow (Roc Nation/Columbia Records)
-
Outstanding music video
-maxwell "fistful of tears"(columbia records)
-Sade "Soldier of love"(Epic Records)
-Alicia Keys "Un-thinkable(I'm Ready)"(J Records)
-Willow Smith"Whip my hair" (Roc Nation/Columbia Records)
-Beyoncé Knowles "Why don't you love me" (Columbia Records)
-
Jaden smiths nominering's lista:
-
Outstanding Actor in a Motion Picture
- Anthony Mackie - "Night Catches Us" (Magnolia Pictures)
- Common - "Just Wright" (Fox Searchlight Pictures)
- Denzel Washington - "The Book of Eli" (Warner Bros. Pictures)
- Jaden Smith - "The Karate Kid" (Columbia Pictures)
- Morgan Freeman - "Red" (Summit Entertainment)
-
för att se hela nominerings listan klicka här:nominees-and-honorees

willow i Vanity Fair magazine(VIDEO)

Willow smith Smith är definitionen av perfektion. Hennes debutsingel, "Whip mitt hair," gick till Billboard's nr 11,och hon är bara 10! Titta som dotter till Will Smith och JadaPinkett-Smith när hon tar sig igenom hennes fotograferingen till Vanity Fair  med Art Streiber.
Kolla in en bakom kulisserna-titt Vanity Fair fotograferingen. Hon berättar till Vanity Fair, "Det är väldigt cool, eftersom Jay-z verkligen välkomnar mig och får mig att känna att skivbolaget är en plats där jagkan ha roligt och prata om min karriär. Han och hans folk få mig att känna som jag är en del av något. Och jagälskar Beyoncé, hon är awesome! "
Willow debut album ska släppas i mars
behind the scenes of vanity fair shoot:

willow i Vanity Fair magazine(FOTON)


förlåt!

har varit riktigt dålig uppdatering dom senaste dagarna, vet inte riktigt varför! men det blir bättre snart, lovar!!
KRAM!

vill du också va med och tävla?

vi har ju en tävling här där ni kan vinna en länkning. tävlingen avslutas på onsdag!
det enda du behöver göra är att svara på en fråga, frågan finns HÄR och du ska också kommentera på det inlägget, alltså inte det här inlägget. LYCKA TILL!

jaden är nominerad för NAACP Image Awards 2011

Syskon Jaden, 12, och Willow, 10, har båda blivit nominerade för 2011 NAACP Image Awards. Jaden är upp för enastående skådespelare för sin roll i The KarateKid, medan Willow är nominerad för bästa nya artist samt enastående musikvideo till låten "Whip My Hair".


Se här under för att ta reda på vilka Jaden är nominerad mot:

Actor in a Motion Picture

Anthony Mackie – “Night Catches Us” (Magnolia Pictures)
Common – “Just Wright” (Fox Searchlight Pictures)
Denzel Washington – “The Book of Eli” (Warner Bros. Pictures)
Jaden Smith – “The Karate Kid” (Columbia Pictures)
Morgan Freeman – “Red” (Summit Entertainment)

Jada pinkett smith är också nominerad:

Actress in a Drama Series

Chandra Wilson – “Grey’s Anatomy” (ABC)
Gugu Mbatha-Raw – “Undercovers” (NBC)
Jada Pinkett Smith – “HawthoRNe” (TNT)
Regina King – “Southland” (TNT)
Wendy Davis – “Army Wives” (Lifetime)

Hittar inte willows nominering men om jag hittar den lägger jag ut den på bloggen!:)


Jaden Smith dancing


never say never!

det är 81 dagar tills Never Say Never har premiär!!!!! yeeaahh!

En novell om Cody Simpson

Nu har vi startat en till blogg eller rättare sagt en novell om den söta Cody Simpson. Så gå in på den bloggen och bomba oss med kommentarer!:)
följ & kommentera!
codystory
codystory
codystory
codystory
codystory
codystory

The start of something new - Episode 1

Ditt namn är Rebecka och du är 13 år (Född 1998). Du bor i Stockholm, men du ska snart flytta till USA med din familj som består av din mamma pappa och din storebror John som är 15 år och din lillasyster Isabelle som är 7 år.
Det är Fredag morgon och du har precis gjort dig klar inför skolan. Du ska få skjuts av din pappa till din skola för det är för långt för att gå dit. När du kommer fram står dina bästa kompisar Amanda och Linda och väntar på dig vid era skåp. Ni har NO första lektionen, och det är ditt värsta ämne. Du hatar det och är inte speciellt duktig på det.
Dagen går ganska fort och efter skolan följer du med Linda hem. Hon visar sina nya affischer av Justin Bieber som ni båda är helt galna i. Ni är också väldigt stora fans av Jaden Smith.
- Jag kommer inte klara av att flytta utan dig!
- Och jag kommer inte klara mitt liv utan dig! Alltså du ska bara veta hur avundsjuk jag är på dig! Fattaru, du ska flytta till USA. Där alla kändisar bor, och där allt finns och allting!!
- Mja, alltså helst skulle jag vilja bo kvar här där jag har alla kompisar och allt. Men eftersom mina föräldrar har fått jobb och allt är klart så, ja.....
- När flyttar du?
- Om 5 dagar, det är jättesnart jag vet.
- Alltså nej, du får inte flytta!
Ni låg och snackade om allt och ingenting i flera timmar, sen ringde din pappa och sa att han var påväg hem och frågade om du skulle med, och det skulle du.
När du kom hem hade din mamma lagat tacos, din favoritmat. Hela familjen var samlad när ni åt, och du älskade det, det var det bästa som fanns. Du började prata om Justin Bieber som vanligt, och din mamma låtsades bry sig men du visste att hon egentligen inte brydde sig ett skit. Tillslut fick John damp och skrek att du skulle sluta prata om honom. John gillade honom inte alls, så du slutade.
När ni hade ätit klart satt du dig soffan och slog på tv:en. John skulle dra ut och träffa sina kompisar, du hade inte hört talas om någon förutom Arvid och Samuel som var hemma hos er väldigt ofta.
Dagarna gick fort och dagen ni väntat på var här. Ni skulle flytta idag. Ni hade tagit farväl av alla här hemma i Sverige.
Resan dit gick långsamt men tillslut var ni framme. Du kände dig ganska konstig och det berodde på tidsskillnaden.
Ni kom till erat hus, och det var det finaste du någonsin hade sett. Plus att ni hade egen pool.
Det tog någon vecka, sen var allt klart i erat hus. Nu kändes det som om ni hade bott där hela ditt liv. Du kände dig liksom hemma här och du kunde inte vänta tills att få börja skolan vilket du själv tyckte var ganska konstigt för att du egentligen inte gillade skolan.
Jag vet att den här kanske inte var så rolig, men det kommer bli bättre i dom andra för då kommer ju allt hända ;)


dagens bild!


svar på tal!

svar: En novell är typ en berättelse. Det finns massa bieber noveller som tex jbieber.blogg.se brukar skriva ibland!
Men vi ska som sagt göra en Jaden Smith novell.
:DD

novell!

vi har fått en fråga om vi skulle kunna ha en novell om Jaden, och det var ju en jätte bra idé, så nu ska Sofia sköta det och jag (alice) ska hjälpa henne ibland! vet inte när hon börjar riktigt, men det kommer komma en del av den varje vecka :D

tävling!

nu kör vi igång med en tävling! kul va? :D
det kommer gå till så här: jag kommer ställa en fråga, du svarar och jag väljer en vinnare? den som vinner får en länkning på din blogg eller twitter (så glöm inte att skriva in det)! super lätt eller hur? ni får reda på vinnaren om en vecka, alltså på onsdag nästa vecka!

Y


Här kommer frågan: Vad är Jadens favorit färg/färger? :)
OBS: ni kan bara svara på frågan i en kommentar bara på det här inlägget!

LYCKA TILL!

bilder från "jakten på lycka"!Willow Smith - 2011 New Year's Eve Interview


inge uppdatering idag!

sorry för usel uppdatering men asså jag har inte hunnit och så finns det typ inget nytt att skriva om idag! Men imorgon ska jag allt göra några inlägg:D
Men så länge kan ni svara på Alice fråga som hon fråga under det här inlägget:')

tävling?!

tycker ni vi ska köra igång med en tävling? det är ju lite tomt här i bloggen ibland ;( men vi måste ju såklart höra om vad ni tycker? ska vi ha en tävling? inte med så stora priser utan kanske en länkning? :) så om ni vill att vi ska han en så kommentera!! :)
KRAM! / alice

hur mycket kommer konsert biljetterna kosta?

Vi har fått den frågan flera gånger på bloggsvar och jag tror det är mer folk som undrar fast har inte frågat. Så nu tänker jag svara på det på ett inlägg!
jag tror att Justin Bieber biljetterna kommer kosta ungefär lika mycket som Rihanna biljetterna om inte mindre..
här under ser ni en bild som visar hur mycket Rihanna biljetterna kostar
läktare C är den längst bort och den kostar 335 kr
men golden circle som är rakt framför scenen kostar 725 kr.
Biljetter kommer kosta runt 400-800 beronde på vart man sitter!
-
Ungefär så här mycket kommer VIP paketet kosta:
Om du inte vet vad som ingår i "Hot ticket Package" , "Early access package"  eller "Meet and greet"
så kan ni se det här under:


The Early Access paketet ingår:

* Early Access för att se Rihanna live på en konsert med pre-dörrar inträde

* Tillträdesbiljetter stående biljett

* Exklusiv "LOUD"-turnén gåva(om det är bieber konsert kommer det självklart vara "MY WORLD" inte "LOUD)

* Officiella "LOUD"-turnén program(om det är bieber konsert kommer det vara "MY WORLD" inte "LOUD)

* Souvenir "LOUD"-turnén laminat(om det är bieber konsert kommer det vara "MY WORLD" inte "LOUD)

Det här paketet är endast tillgängligt för personer som fyllt 16 år.

 

 

Hot Ticket (sittande) ingår:

 

* Topp prissatta biljetter från Live Nation har i Block A7-A8 att se Rihanna live på en konsert

* Exklusiv "LOUD"-turnén gåva(om det är bieber konsert kommer det vara "MY WORLD" inte "LOUD)

* Officiella "LOUD"-turnén program(om det är bieber konsert kommer det vara "MY WORLD" inte "LOUD)

* Souvenir "LOUD"-turnén laminat(om det är bieber konsert kommer det vara "MY WORLD" inte "LOUD)

Denna Meet & Greet inkluderar:

 

* Exklusiv Meet & Greet tillfälle med Rihanna (begränsat till 25 personer per show)

* Topp prissatta biljetter från Live Nation har att se Rihanna live in concert

* Foto tillfälle(asså ta kort med rihanna)

* autograf tillfälle

* Exklusiv "LOUD"-turnén gåvor(om det är bieber konsert kommer det vara "MY WORLD" inte "LOUD)

* Offiicial "LOUD"-turnén program(om det är bieber konsert kommer det vara "MY WORLD" inte "LOUD)

* Souvenir "LOUD"-turnén laminat(om det är bieber konsert kommer det vara "MY WORLD" inte "LOUD)

* Event samordnare på varje show


-
Så vip biljetterna kommer kosta runt 1500-3500 kr
Självklart förstår jag att Rihanna och Justin har olika konserter men det är ju nästan likadant :)
Rihannas album heter loud det är därför man får loud gåvor men på justin Biebers konsert får man nog ist my world gåvor!:D
tar ni ge creds!

svar på tal!

svar: jag tror att om dom skulle komma till Sverige (som inte är säkert) så skulle dom nog ha konsert  i Globen!:(

svar:jag svara samma sak till dig som hon där över. Jag tror att om dom skulle komma till Sverige (som inte är säkert) så skulle dom nog ha konsert  i Globen!:(

dagens bild!


från the karate kid....


life will knock us down, but we can choose whether or not to stand back up

-karate kid


ska Willow Smith göra en Remake av Will Smith's "Parents Just Don't Understand"?

jag tycker hon borde göra det!:D
.
.
det är denna låt som heter  "parents just don't understand" som det sägs att willow smith kommer göra en remake av!:)

Fågel som dansar till willows sång whip my hair!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

biljetterna börjar säljas i mars??

Hej, i mars så kommer Justin Bieber biljetterna börja säljas på ticnet!:))
Konserten kommer troligen ta plats i Globen i Stockholm! Ja både Jaden och Willow smith kommer vara med på konserten.
Jag är inte 100% säker på att dom kommer börja säljas i mars eller att han ska ha konsert i augusti. Men när vi vet mer, kommer ni få vet mer!

justin kommer till sverige den 12 augusti !

Justin Bieber kommer till sverige den 12 augusti har precis läst på en tjejs blogg och hon får biljetterna imorgon NEJ dom har inte släppts än men hennes kompis pappa jobbade på ticnet så hon får dom före alla andra. Jag tror han kommer komma till Globen i Stockholm.. Jag vet ingen ting om när dom släpps. När vi vet mer ,får ni veta mer OM JUSTIN KOMMER TILL SVERIGE KOMMER WILLOW OCH JADEN OCKSÅ!!!!!!:'))
Jag är inte 100% säker men jag tror att han kommer!
här får ni tjejens blogg:
http://emeliebrander.blogg.se
creds:justindrewbieberswe.blogg.se

jaden i julia-tidningen!

den har funnits ute i butik ett tag nu tror jag men jag såg det idag haha :))

tips msn!

Hej, Som ni kanske redan visste har vi en tips msn som är jadensmithfan@hotmail.se. På den e-mail adressen kan ni fråga oss frågor, fråga om länke byte och så klart också tipsa oss om saker vi kanske inte hinner läsa!:))
Vi länkar er blogg/twitter som tack för tipset!:)
CHECKA IN HANS MUSKLER!!!!!

Justin kommer till sverige!


Ni vet vad det betyder!!! Om Justin kommer till Sverige kommer Jaden och Willow ocksåå!
det är ju inget bestämt en men om dom kommer, kommer ni gå??:))
#happyface
creds:  http://justindrewbieberswe.blogg.se/

Willow Smith - Whip My Hair ft. Tinie Tempah (Remix)


Willow pratar om när hon möte Taylor Swift!


Jaden skrev på Facebook


rösta på willow!

MTV UK har utsett Willow som en av sina Brand New acts för 2011! Lägga din röst här: http://www.mtv.co.uk/brandnew
Willow ligger inte så bra till just nu som ni kan se på en av bilderna där ner ligger hon 5.
så röst nu!:))http://www.mtv.co.uk/brandnew
Det är här du röstar på en av namnen:
-
Så här ligger det för Willow just nu:

whip my hair finns på spotify

tack för tipset!

SUPRA skor!

Jaden la ut denna bild på facebook. Han skrev

-SUPRA!! What more can I say...
vi är nominerade!:D

Hej nu är det så att bloggen senditon.blogg.se(klicka på namnet för att komma till bloggen) har en liten blogg awards på hennes blogg. Vi är nominerade för "andra fantastiska bloggar" så nu tycker jag alla våra fantastiska läsare  klickar här och går in och röstar på oss!:). För att röst på oss måste ni  skriva en kommentar på den kommentaren ska ni skriva "andra fantastiska bloggar- jadenssmith.blogg.se".
jag tycker att det är en jätte rolig sak och så betyder det att vi gör ett bra jobb med bloggen och det är aldrig fel att höra!:'))
Little Blogg Awards!!

visste ni att....

M. Night Shyamalans som ska vara direktör för One thousand A.E filmen som Jaden ska vara med i. Har också Regisserade filmen The last airbender. Jag har sätt filmen The last airbender och den är sååå bra ni måste bara se den!:')
här får ni se trailen:
ps. DEN ÄR SÅÅ MYCKET BÄTTRE EN VAD TRAILEN VISSAR!:))

svar på tal!

svar: Hej, den filmen som du undrade om heter One thousand A.E.
Jaden kommer också vara med i en film som heter Amuletten!:).

Will Smith håller på med 2 nya serier!
Will Smith har en hektisk arbetsschema framför sig!

Den 42-årige skådespelaren utvecklar inte en, utan två, olika TV-program, enligt Variety.

Will Smith har samarbetat med kinesiska födda filmaren Eva Jin att utveckla ett kriminal drama som utspelar sig i den asiatiska landet.

Den en timme långa, änu ingen titel, är inriktat på brottsbekämpning kvinnlig collegestudent.

FYI: Kommer producerade The Karate Kid, som hans son Jaden och Jackie Chan och blev filmad i Kina.

Will är också enligt uppgift arbetar på en serie om sitt 2005 komedi Hitch.

jaden vann ingenting...!

Jag röstade 1000 gånger på Jaden man han vann ändå inge. Han var nominerad för favorite Family movie som Toy story 3 kamma hem. Han var också nominerad till favorite on screen team som the twilight saga:Eclipse tog med sig hem. Men jackie Chan vann iaf  Favorite action star:')
För att vara helt ärlig tror jag inte ens Jaden var där för att kolla på pris utdelningen.

showen till! pca

NU BÖRJAR SHOWEN KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TIL DEN!:D
-taylorswiftsweden.blogg.se

det har börjat! PCA

http://www.peopleschoice.com/pca/awards/live-video
http://www.peopleschoice.com/pca/awards/live-video/
http://www.peopleschoice.com/pca/awards/live-video/
det har börjatttt red carpet!!!!!!!:'))

svar på tal!

svar:skrev fel,det börjar om 40 minuter!:')

svar på tal!

svar:förlåt,förlåt,förlåt men asså det blev helt fel, röda mattan börjar klockan 1.30 !
kram!!:p

vart kan man titta på people chose awards?

ja,  det går att kolla på people chose awards LIVE på datorn. Röda mattan börjar 00.30 och den kommer vi kunna se LIVE på http://www.peopleschoice.com/pca/awards/live-video/. Själva galan sänds inte häller på TV. Så därför  får ni en länk så ni ska kunna se själva kvällen ta akt live http://www.eclipsemovie.org/popsugartv-livestream-at-the-peoples-choice-awards/. eller  Showen börjar 03.00 svensk tid.
-
creds: http://taylorswiftsweden.se/, men jag har också själv hittat några länkar(tar du ge isf creds)
uppdatera :asså nu är det så att det blev helt fel, det hela börjar klockan 13.30
FÖRLÅT!


dagens bild!


people's choice awards idag!!!

IDAG SMÄLLER DET!! Idag är det People Chose Awards och på plats kommer ingen annan en Jaden smith vara. Jag röstade på han typ 100000000 gånger så vi får hoppas att han vinner något av det han var nominerad för. Jag tycker också Demi Lovato borde vinna något. Som jag skrev förut tycker jag hon är jätte talangfull.
Vet inte om det sänds i Sverige, men tror inte det. Om jag hittar något om det lägger jag ut det på bloggen!!

förlåt,förlåt,förlåt...

För några veckor sen så skrev jag ett "visste du att" inlägg. På det skrev jag att Jaden hade tjärnar 16 miljoner under hela sin karriär. Det är helt FEL han har tjärnat ungefär 75miljoner under sin karriär. Förlåt jag var nog inte klok när jag skrev att han hade tjärnat 16 miljoner!
Detta misstag hoppas jag aldrig göra igen:p.
SORRY!

Jaden i en till ny film?

Vi skrev ju på ett inlägg förut om att Jaden skulle vara med i en film. Nu är det så att det snackas om att Jaden ska vara med i en till ny film. Men inte helt själv utan med Willow Smith!
Det jag har läst är att Filmen Amuletten (2012) är en bearbetning av Scholastic roman, där en bror och syster flytta in hos sin farfars far efter sin far går bort.

Den första filmen som vi skrev om i ett inlägg förut var en sci-fi flick film och nu sägs det att han ska vara med i en drama film!
so happy right now!!:'))
dagens bild!


visste du att...

- När Jaden skulle spela i " The day the earth stood still" så kände han redan en av skådespelarna? och det var ingen mindre en Keanu Reeves. Som Jaden träffade när hans mamma spelade i "Matrix"-filmerna
-
- kamsport har intresserat Jaden ända sedan han var liten. Det var derför pappa will, som är producent till karate kid, började fundera om inte Jaden  borde testa rollen som Dre. Bra tänkte!
-
- I familjen Smith så är det tioåringen Willow som är hårdingen. Jaden beklagar sig över att föreldrana tar hennes parti.
Allt det här är från Julia tidningen som är i butiker just nu! Det är en affice med jaden också.
tidningen kostar 35kr
GÅ OCH KÖP!:')

svar på tal!

svar: Ja, det kommer repris fast klockan 5.00 på morgonen. På något sätt känns inte det så lockande på ett jullov:D. Så här lägger jag ut de videorna där Willow var med på The Ellen show:p
uppträder med låten whip my hair:
interviewn med ellen:

glöm inte!

glöm inte att Willow är med på Ellen DeGeneres Show idag kl 12.45 på kanal 5! klick HÄR för att veta mera!


svar på tal!

svar: Ja, det vet vi:) vi la ut dom på bloggen förut
svar: inget hände med willow's nacke det var bara en sak ellen gav Willow!(:
svar: Här får du ett inlägg som jag skrev för några veckor sen om jadens love life !:)
- jaden's love life!
Svar:Det kan man  inte få tag på!:(


steg 2 till att ta Justin, Willow och Jaden till Sverige!

Det blev något konstigt så jag tror inte alla som anmälde sig till det här har fått steg 2. Det är något jag håller på att fixa men om du inte har fått ett mail från jadensmithfan@hotmail.se så skriv en kommentar nu.
Du kan fortfarande anmäla dig till detta skriv en kommentar med din e-mail adress så är du med!:))

the pursuit of happiness!

Ville bara tips om en super bra film! Filmen heter The pursuit of happiness. En film som både Jaden Smith och Will Smith är med. Du kan enkelt köpa den från discshop för 59 kr+ frakt
klicka här för att läsa mer om filmen och hur du kan köpa den!

bloggsvar har fått över 100 fråger!

Jätte bra att ni alla har frågat så mycket frågor i bloggsvar. Nu har vi äntligen svarat på över 100 frågor! Tack för att ni frågade oss och fortsätt gärna fråga oss!!:')

justin tweetade.dagens bild!


DIGGY SIMMONS pratar om JUSTIN BIEBER & JADEN SMITH

Om ni inte vill kolla på hela så kan ni spola fram till ca 2.24
det är då han pratar om Jaden och Justin!

willow är med på Ellen DeGeneres show den 4/1

på tisdag den 4/1 sänds äntligen avsnittet där Willow var med på Ellen DeGeneres show. Det hela börjar klockan 12.45 och håller på i en timme. Willow kommer uppträda sin hit singel "whip my hair" och också prata med Ellen!
Cant wait!
klicka här för att läsa mer!

Willow och Jaden önskade alla ett gott nytt år!


:'(((

Det är typ ingen som kommenterar nu för tiden:(. Det är så mycket roligare att lägga ut inlägg när ni kommenterar. Det är ni som gör bloggen inte vi, NII!!! Vi blev jätte glada när vi läste era gulliga kommentarer eller när ni skrev vad ni tyckte inte var så bra med blogg så vi kunde förbättra den!:')
Nu kommenterar ni typ aldrig, kommentera då blir det roligare för oss att blogga!
puss och kram!

dagens bild!


liten bildbomb från Nickelodeon Kids choice awards 2010 !


Vad fick Jada Pinkett Smith att skratta på en intervju?

Det är en interview med Jada Pinkett Smith som var med som rösten till Gloria i madagaskar. Om ni inte orkar kolla på hela kan ni spola from till 1.27 (det är då hon börjar skratta till en fråga hon får). Men det va faktiskt en jätte svår fråga hon fick vem skulle kunna svara på den frågan med en seriös blick! (HAHA)