förlåt

förlåt för dålig uppdatering, men det är ju sommarlov nu så då vill man ju helst inte sitta framför datorn så jag tror uppdateringen kommer se ut såhär dom senaste veckorna, men det kanske kommer några inlägg. Ha en bra sommar!
Kram

glöm inte #WeLoveJaden

Nu måste alla tweeta #WeLoveJaden flera gånger (fast gör det inte flera gånger på samma tweet för då gilles det som spaming ). Men gör det om och om igen så vi kan göra detta till en TT. Smsa era vänner och säg till alla era twitter följare att skriva #WeloveJaden . Vi ska göra detta till en TT:)))
-
Så här ska man inte göra:
så här ska man göra:

vad sägs som att vi gör en TT till Jaden?

Jag har tänkt och undrat länge varför Jaden nästan aldrig har fått en TT på twitter? Det är sjukt, för han förtjänar verkligen en. Så vad sägs som att vi försöker ge han en TT för om vi börjar då börjar säkert många mer sen kanske hela världen tweetar det som vi startade med. Så på lördag ska alla i hela Sverige tweeta #WeLoveJadenför att försöka göra det till en TT på twitter.
Om ni inte vet vad TT är är det det här:

förlåt om ni tycker det har varit dålig uppdatering men det finns inga nyheter om han alls just nu:)

vad kommer filmen amuletten handla om?

I filmen "Amuletten" följer vi en tonårspojke(jaden) och hans syster(Willow), som dras in i en mystisk värld av demoner, monster och talande djur och upptäcka att de är de sista grindvakter. De måste snabbt lära sig att kontrollera en kraftfull amulett för att rädda världen.
Det låter som en spännande film:))