Veckans fråga

Har du sett The Karate Kid, om ja isåfall hur många gånger?
- Simon, gästbloggaren.

Bild från My World Tour

Hittade bilden från Tumblr, bara måste att lägga ut bilden på bloggen! Bilden togs när han var på My World Tour med Willow, föräldrarna och Justin såklart.. Den är min nuvarande favoritbild! Woho ;)
- Simon, gästbloggaren.

Dagens bild (awwwww)

Jävla söt bild!! Kolla hur Jaden ser ut, keps och sånt.. AWH!! Men jaa, jag försöker och försöker hitta nyheter om Jaden eller hans familj.. verkar som att det inte händer så mycket just nu. Försöker ändå söka vidare, så fort det dyker någonting upp lovar jag att skriva omedelbart på bloggen om något :D detta bild får vara dagens bild.
- Simon, gästbloggaren.

Willow Smith på Kids Choice Rehearsals

Hennes senaste status på Facebook var bilden :) såg även en video på Willows Twitter från KCR..
- Simon, gästbloggaren.

21st Century Girl (The Chipettes Version) - Willow Smith


Willow Smith kommer uppträda på Kids' Choice Awards


Jaden och Justin kramas

En tjej har frågat om vi har bild på Jaden och Justin kramas.. hittade bara detta bild, elr vill du egentligen ha bilden på dem som kramas under Jadens sista show eller? :) Har bara detta enda bild på de som kramas..
- Simon, gästbloggaren.

Besökrekord (under dessa senaste 90-dagarna)

Igår hade vi besökrekord, nådde nästan 300! Otroligt! Jag vet inte om bloggen haft mer än 300 besökare men det jag ser under de senaste 90 dagarna i statistik är igår den rekordbesökare.. Välkommen!!! :D
- Simon, gästbloggaren.

Svar om Justin Biebers konsert i Sverige

Svar: Tja, har du inte hört om att Justin skulle till Sverige var falskt rykte? Eller jag vet inte riktigt, jag ska kolla upp med det. Jag är 90% säker på att han inte kommer nu på augusti-månaden.. Men annars, skulle man skaffa.. Meet någonting, som är högst upp och dyraste liksom.. Kanske inte ett ordentligt svar men.. Jag vet faktiskt inte .. (:
- Simon, gästbloggaren.

Svar på tal om Kids Choice Awards 2011


Svar; Hejhej! ja det har jag alltid också undrat när.. Ja jag kollade upp med det nyss på Nickelodeon.se och såg att det kommer vara på kanalen Nickelodeon (om ni inte har den kanalen ska jag absolut kolla upp med om man kan glo på galan på nätet, annars beklagar jag) den 10:e april kl. 17:30. Lova att inte missa ;) http://www.nick.com/kids-choice-awards/vote/ och rösta på JADEN!! Även MTV Movie Awards http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2011/biggest-badass-star/ :) Jag vill bara så väldigt mycket att han ska vinna!! Jag påminner er senare när det närmar sig till 10e april! Jag ska absolut se till att ni inte missar, hihi ♥
- Simon, gästbloggaren.

ang. gästbloggarna

som ni kanske har märkt så har Simon börjat gästblogga här nu, bra va? :D. Men vi mailade två stycken med det är bara Simon som har svarat. Så om någon av er mailade oss om att blogga här, kolla era mail om ni inte har gjort det dom senaste dagarna, det kanske blev någon av er som vart den andra gästbloggaren :) Om du inte svarar på det mailet senast imorgon väljer vi en ny gästbloggare. Så kolla era mail! :)

Dagens bild

Tänkte lägga ut en bild på.. Jaden såklart! Men såg ni den inlägget om att Jackie Chan har dött.. jävla skit rykte, vad håller folk på med egentligen.. Nästa som falskdör är väl någon i filmen Karate Kid eller? o.o.. Men tja, jag ska åka hem snart & uppdatera bloggen jättemkt! (:
- Simon, gästbloggaren.

Bara ett rykte, Jackie chan mår bra!

Allt är lungt, det var bara ett skit rykte!!!!
Fan va arg jag bli på rykten, men jag är glad att han mår bra!♥

Är Jackie Chan död?

Just nu är det en trend på twitter som är "RIP Jackie Chan"
Så frågan är om han är död eller om detta bara är ett riktigt  elakt rykte....
Jag tror eller snarare jag VET att detta bara är ett rykte men jag bestämde mig för att lägga ut det på bloggen ändå.
Gud va många rykten som sprids nu först det där med Jaden som dog i en snowboarding olycka sen nu detta!!!:O
Kan inte alla bara sluta sprida dessa dumma rykten!!!!!!!!!!

Justin röstar på Jaden i Kids Choice Awards 2011

Det är ju jättebra! Rösta på Jaden också!! http://www.nick.com/kids-choice-awards/vote/ och även MTV Movie Awards 2011 som ska upperhålla under juni-månaden.. http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2011/biggest-badass-star/ (: & jag ska kolla upp med om Kids Choice Awards 2011 ska visas på tv, om det inte gör det ska jag även kolla upp vart man kan se på galan. & förresten, åt det helt annat. Jaden har inte uppdaterat på Twitter två dagar.. Han har nog inte tid i L.A, eller varför vet jag inte..
- Simon, gästbloggaren.

Svar på kommentaren

Svar: Jag vet faktiskt inte.. Justin skulle till Sverige nu på augusti (Jaden ska ju inte heller följa med eftersom hans My World Tour med Justin och Willow var nyss), men det verkar ju som att det bara är en falsk rykte.. Jag vet riktigt inte om det blir av. Men annars, ärligt talat vet jag inte riktigt. Någon gång måste de ju bli ;) ellerhur?
- Simon, gästbloggaren.

Ryktet om Jaden har dött i en snowboard-olycka

Nu har jag åtminstone en taskig nyhet som dök upp några dagar sedan. Nej det är inte alls sant!! Hur upptäckte jag detta ryktet, surfade jag på Tumblr och såg att de skrev om Jaden.. att han dog i en snowboard-olycka. Blev så urförbannad eftersom jag tycker det är så.. skitomoget att skriva om såna saker! De skrev att han dog i Schwiez, men buuh? Han var ju i England med Justin och Willow & resten av familjen. Absolut är det en falsk rykte!! Hur tycker ni om detta ryktet? Är det roligt eller, FAKTISKT inte..! Ryktet spred ut på nätet.. senare hörde hans föräldrarna om detta och skrev på sina Facebook, såhär...
Som tur var.. Tack & lov att Jaden faktiskt lever och att ryktet är falskt.. Håller ni med?
- Simon, gästbloggaren.

Dagens bild

Tja.. jag väntar fortfarande på att blogg-ägarna ska skicka länkar på olika skvaller-sajter så jag får hit massa nyheter här på bloggen. Tänkte väl bara att ladda upp en bild på Jaden och Justin, det var då Jadens sista show under My world tour. Alice har laddat upp videon under showen (länk), här är en bild! (: Har ni märkt att hans nuvarande favoritskor är där han har på sig i bilden (I think so)?
- Simon, gästbloggaren.

En teckningsbild på Jaden (Dre Parker)

Hittade bilden från Deviantart, en 27 åring kvinna från Ryssland har gjort detta bild. Väldigt snyggt, girl!! Vad tycker ni om bilden? :D är han på bilden lik jaden? (Källa)..
- Simon, gästbloggaren.

vad jag tyckte om never say never

I helgen var jag och kollade på never say never med några kompisar, och jag måste säga att det var den bästa filmen jag någonsin sett! Jag satt där inne och typ skakade, och mina kompisar undrade vad sjutton jag höll på med, (mina kompisar gillar inte justin bieber, så dom vet inte vad bieber-fever är ;) ) haha. Jag tyckte den var så sjukt bra att jag kan inte beskriva det! Och när Jaden kom in så skrek jag DÄR ÄR JADEN, och alla ba okej? typ, haha. Vad jag försöker säga är att även om ni inte är fan av Justin Bieber eller Jaden så tycker jag iallfall att ni ska se filmen, för man blir så sjukt rörd när man ser den, och man förstår att Justin har jobbat hårt för att komma dit han är idag.
NEVER SAY NEVER ♥

Dagens bild


En gammal bild på Jaden och Taylor Lautner. Minns ni detta inlägg Jaden själv har sagt att han vill bli som Taylor.. klicka här för att komma till inlägget :D söt bild, ellerhur?
- Simon, gästbloggaren.

Gästbloggaren Simon är här nu

Hejhej! Det är jag som blev utvald att vara gästbloggare här i några veckor, det är vad blogg-ägarna har sagt.. Jag ska presentera lite om mig själv. Jag heter Simon, 15 och är dövkille från Borås. Är en riktig jättestor Jaden Smiths fan.. Jag såg honom första gången den 13e augusti 2010. Egentligen har jag hört om honom innan men jag brydde mig inte ens om honom. Det enda jag sa om Jaden innan jag och en kompis körde igång med The Karate Kid.. att jag avskyr Jaden, han är ett skit eftersom han tror han är tuff.. Ja, snacka om att jag är en riktig jävla storfan till honom nu.. haha! Jag ångrar själv för det vad jag sa.. gjort är gjort. Men ja, jag ser fram emot att blogga här i några veckor :) blir spännande, verkligen! Tja.. kontakta mig om du undrar något.. alltså du kan väl kommentera, och så! :) Kram!

Willow tackar Justin Bieber och the crew !♥


Jaden & Willow i LAX 25 mars


glöm inte att rösta nu!!!!!

Jaden är nominerad till två olika awards. Så snälla rösta på han:-)
Han är nominerad till Nickelodeon kids choice awards:
http://www.nick.com/kids-choice-awards/vote/
Och sen också för MTV movie awards:
http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2011/biggest-badass-star/

dagens bild


my world tour @ nottingham


diggar jadens one piece stort!!!


sugen på att gästblogga här?

som ni kanske har märkt så är uppdateringen riktigt dålig just nu, så vi har bestämt att vi ska ta tag i det och fixa en gästbloggare om kan hjälpa oss med uppdateringen. vi har några krav, så att allt blir så bra som möjligt.!
.
* Du ska ha fyllt 13 år.
* Du ska kunna översätta texter från svenska till engelska UTAN google översätt, för med google översätt blir det oftast fel.
* Du ska kunna ladda upp bilder, videoklipp, m.m
* Kunna skriva intressanta och bra texter.
* Uppdatera varje dag!
*Du ska veta vart man hittar skvaller och sådant.

Om det är någon som är intresserad kan ni maila till oss. Skriv lite om dig själv och varför du vill blogga här, och länka gärna din blogg(om du har någon). Döp mailet till GÄSTBLOGGNING. Hoppas det är många som blir intresserade, vi behöver lite hjälp.
Kram
Maila till: Jadensmithfan@hotmail.se

OBS: det här gäller nog bara i några veckor, tills vi får igång uppdateringen själva igen!

Jaden smith interlube, BARA FÖR SÖT!!!!!!:')

Gud va gulligt asså! Ni måste bara lyssna....♥
#ilovejadensmith

Willows och Jadens sista show var igår!;(

Det betyder att de inte kommer komma till Danmark i April för er som undrar:((

prank @ willow

hahah vad sköna dom är! :)

tweet @ justin bieber

aww ♥

Jaden har tagit ut flätorna

Jag skriver detta lite sent men jag trodde ni redan visste det men iaf så har Jaden har tagit ut flätorna!!
SÖTNOS!:')

dagens bild!

Undrar vad Jaden kollar på?
hahahah

tweet @nottingham


clevver tv @pranked willow Smith


rösta på jaden @ movie awards

rösta på jaden @ movie awards HÄR
han är nominerad till biggest badass star, best fight och best male perforemance.
Jackie Chan, karate kid är också nominerad till best line from a movie och best movie.

tycker ni ska rösta! :)

Willow Smith with Yellow Hair Extensions 19 March 2011

Älskar skorna!!!!:O
förlåt att jag inte har svarat på frågestunden men jag visste inte att vi hade fått hela 50 frågor. TACK TACK för att ni frågade! Jag ska svara på alla så snabbt som möjligt♥
FÖRLÅT!


tweet:


Willow tycker om Rebecca Black!

Om du inte vet vem Rebecca Black är kan du höra hennes singel 'Friday' kan du lyssna på den här:

justin och jaden prankade willow på scen!

''

tweet:


jaden i 'all of us'

det var någon som frågade förut om vi kunde lägga ut videorna, så här kommer dom :)


dagens bild

förlåt för dålig uppdatering idag, men min syster fyller år så vi har firat henne hela dagen! nästa vecka kommer det bli bättre, jag lovar!

"I love all my fans"

and we love you!♥


dagens bild!


Willow Smith - Whip My Hair Live London O2


Willow möter Hayley Okines

"Hayley är inspirerande! Hon var den bästa fanet i publiken ikväll! Dessa stunder är att komma ihåg" säger Willow Smith efter ha mött fanet Hayley Okines, 13, som har en sällsynt åldrande sjukdom, i London igår kväll.
Willow,10, tillsammans med sångaren Justin Bieber, har turnerat i Storbritannien denna månad. Hittills har duon varit i Liverpool, Newcastle,London,Birmingham och är inställda på att vara i Manchester nästa vecka.

willows musik video '21 century girl' har mer en 6 miljoner views

Grattis Willow, den är verkligen superbra!!:)
har ni inte sätt videon kolla på den här:

Willow Smith Working With Jay-Z on New Album


TWi Music Review: Willow Smith - '21st Century Girl'

EEEE.... WTF??


Justin Bieber - Never Say Never Ft. Jaden Smith LIVE @ O2, London


justin tycker jaden är cool!

jag håller med! :)

dagens bild!

snygging:-)

#teamplatinum


willow killed it!


Cuzzin love


twitvid @ justin bieber

klicka på bilden eller HÄR för att komma till videon.

tweet @ justin bieber


middag med justin bieber @ england


Justin Bieber leaves Hamleys Toy shop with friend Jaden Smith

man ser inte Jaden så mycket  men han är där bak!(:

hur man lägger in video från youtube på bloggen.

visst kan jag visa det!
först går du in på det videoklippet du vill lägga in och sen trycker du på bädda in och trycker i dom jag markerat i svart  i bilden nedanför ↓ sen kopierar du det jag har markerat i rött.
sen går du in på HTML
och klistrar in det du markerade. där kan du även ändra storlek på videon.
förklarade inte så noga, men hoppas du förstod. kommentera igen annars! ;)svar på tal!

ursäkta, men jag fattar inte riktigt vad du menar. ingen har någonsin sagt att jaden vill ha oss, och det du skrev om cody simpson fattade jag inte riktigt heller. men jag tycker att du ska tänka innan du skriver någonting taskigt. inte för att någon av oss här på bloggen tar åt sig eller någonting, men tänk att vi bloggar här för ERAN skull, ingen annans. vi skulle ju liksom inte blogga om vi inte hade några läsare! förlåt om jag låter arg eller nå, för jag är verkligen inte sur, men vissa människor måste tänkta till lite innan dom skriver, för det kan faktiskt såra någon!
ha en bra kväll.
kram!

never say never is written in the stars

herregud vad bra den var, kan inte sluta lyssna på den!!!
vad tycker ni?

när svarar ni på frågestunden?

Vi kommer svara på frågestunder nästa vecka på måndag men snälla fortsätt fråga frågor. Det är jätte roligt att se att det är jätte många som undrar saker och vill ha svar på. Men sluta fråga frågor på bloggsvar (bara denna vecka) och fråga på frågestunden istället!
klicka här för att fortsätta fråga frågor !:)
SNÄLLA!!♥♥

Willow tycke London var AWESOME!


dagens bild!

naaawww:')

Tinychat With Jaden Smith

Igår så var Jaden på tinychat, det var ganska sent typ 2.30-3.00 på natten något sånt han var bara där i drygt 3 minuter men här är iallafall videon som blev filmad av en bloggläsare(:
Tack till!:)

dagens bild


frågestund!

Det var jätte länge sen vi hade en frågestund så jag tyckte det var dags igen!

Så fråga massa frågor nu om oss, Jaden eller nått annat du undrar över;’)

ask us anything#prayforjapan


Willow Smith: Manchester Arrival! (10 mars)


Willow Smith: Ready to Rock in Dublin(8 mars)

Willow Smith hälsar en skara fans som samlats utanför Merrion Hotel tisdag(mars 8) i Dublin, Irland.

Den 10-åriga sångerskan, tillsammans med äldre brodern Jaden och deras pappaWill Smith, var väg att O2 Arena där hon öppnade för Justin Bieber på sin turné.

“I am going to Dublin, to ROCK THE BEAT!!!! Are you ready for the rockin’ show!!?? (; ♥,” Willow tweeted on Sunday.
“I am going to Dublin, to ROCK THE BEAT!!!! Are you ready for the rockin’ show!!?? (; ♥,” tweetade willow på söndagen.
Willow och Justin kommer att uppträda igen i Dublin på onsdag kväll innan de går till Storbritannien för mer shower.

willow's musik video '21st Century Girl' har fått mer en 3 miljoner tittare


vill du ha ett samtal från jaden?

först skrev han dehär:
sen dehär:
never say never, right? ;)

dagens bild


Justin Bieber-"Never Say Never" Live Dublin ft Jaden Smith.


Jaden ringde ett par svenska tjejer!

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER DET ÄR JÄTTE COOLT!!!!:D
Hon säger: please can you come to sweden?
Jaden säger: yes i will!

aaaawww


justin tweetade

Videon
jaden syns bara lite där bakom .. :(

kenza gillar whip my hair ;)


Kenza skrev en del av Whip my hair som rubrik idag, ganska coolt va? ;)

twitvid

justin tweetade den här videon i förr-går. Jaden kommer in några gånger och göra några random jump's haha.
så söta!

Willow's uppträdande!

klicka här för att kolla på videon: 

Jaden och Justin tävlar?

Jag tycker det känns som att Justin och Jaden har någon sårts vänskaplig tävling på twitter.
Jaden säger till alla hans fans att tweeta #east och justin säger till sina fans att tweeta #west. Jag tror att den som trendar först vinner. Hoppas verkligen Jaden vinner!!! #east #east #east
jadens twitter:
Justins twitter:
jag vet inte om det är en tävling eller inte. Men om det är tror jag att det bara är en vänskaplig tävling!


kenza tycker willow är ball!


jaden ser ut som han gjorde när han var 6

haha jag dör! så himla gullig :D

jaden smith har skaffat twitter!!!!

JAAA NI LÄSTE RÄTT JADEN SMITH HAR SKAPAT ETT TWITTER KONTO!!!!!!!!!! Den är inte fejk för att den är verifyd, kan ni fatta att han har skapat ett. Jag är för glad till att ens skriva detta inlägg...... SHIT VA GLAD JAG ÄR! http://twitter.com/officialjaden
FÖLJ FÖLJ FÖLJ!

har ni twitter?!!!

Om ni har twitter måste ni alla skriva #jadenneedstwitter. Gör det flera gånger om  och om igen så det blir en trend!:D På tal om trends så var "Century girl" en trend igår.

jaden needs twitter!

håller med Justin! JADEN NEEDS TWITTER!!!

justin tweetade

http://www.nick.com/kids-choice-awards/vote/
gå in och rösta på jaden. han är nominerad till favorite movie actor och favorite movie. tryck på bilden eller länken ovanför för att rösta!

super fin ny design!

Gud vilken fin ny design vi har fått, älskar den verkligen.
De har sagt att de inte riktigt är klara med designen, men visst är den fin?
Kan inte ni alla gå in och kommentera något på deras blogg som tack (http://codysimpsonsweden.blogg.se/)
De gjorde denna design på typ några dagar, det gick jätte snabbt.
http://codysimpsonsweden.blogg.se/
http://codysimpsonsweden.blogg.se/
http://codysimpsonsweden.blogg.se/
http://codysimpsonsweden.blogg.se/

Willow - 21st Century Girl: musik video

asså förlåt att den här kommer så sent (släpptes för 3 dagar sen) men jag har inte kunnat vara inne på internet på jätte länge. Aja i alla fall så tycker jag den är skit bra:')

det var några som inte såg videon....

... Där Lady Gaga sa att hon fick inspiration från Willow. Så nu lägger jag ut den igen på hopp till att ni ser den den här gången. Spola till 4:50 och se vad superstjärnan Lady Gaga har att säga om Willow..
KRAM!

Willow Smith Performs At The National Indoor Arena As Support Act For Justin Bieber


Smith familjen i LAX den 26,Februari 2011

Will smith förbereder sig för att åka från LAX  (Los Angeles International Airport) med hans familj Jada Pinkett, Willow och Jaden Smith.
Jag vet att jag är lite sen med dessa bilder. Men bättre sent en aldrig, right?
Mitt internet har segat hem därför har jag inte bloggat så mycket!

willow smith anlände till BBC Radio 2 mars, 2011

Willow Smith log stort när hon anlände till BBC Radio 2 mars, 2011


willow vann NAACP award!

Vet inte om Jaden också vann något. Men när jag har kollat lite mer på skvaller sidor och sådant, så kommer jag skriva ett inlägg.
GRATTIS SÖTA LILLA WILLOW!♥

about to go on stage!


hela familjen med under turnén i UK.

Will och Jada Smith är med i UK med sina barn. Willow som förband och Jaden som rappar med Justin i Never Say Never.
creds

Never Say Never 4th MARCH 2011 BIRMINGHAM, UK

här är svar till er som undrat, han är med och uppträder!

@ my world tour


willow smith - Birmingham, UK - 4 marsjustin tweetade


svar på tal

jag har faktiskt ingen aning. han kanske bara följer med för att syrran är med. ska försöka ta reda på mera!

svar på tal

jag fattar inte riktigt vad du menar. men jaden rappar ju i never say never så han ska väl rappa på turnén också?  men hur som helst jag förstod inte din fråga. ;p

Lady Gaga inspireras av Willow

Lady Gaga fick inspiration av Willow till sitt energifyllda uppträdande på Grammy Awards där man såg henne slänga med håret. Lady Gagas nya singel ”Born This Way” premiärspelades på amerikanska Grammy Awards söndagen den 13:e februari. Framträdandet rosades av många och i en intervju med Jay Leno berättade Gaga var hon fick inspiration från, just det -”Whip My Hair”. Spola till 4:50 och se vad superstjärnan har att säga..

Jag älskar verkligen gaga!!!!loving the UK !


willow backstage före uppträdandet!


Justin tweetade om willow!

Europa turnen börjar idag den 4 mars!:D

justin tweetade.


klicka på bilden för att komma till videon.
bild,

21ST CENTURY GIRL på spotify

nu finns 21ST CENTURY GIRL på spotify. jag måste bara säga att jag älskar låten!! sitter och lyssnar på den just nu :D

ville bara säga att ..

natta inte kommer blogga på ett tag för att hennes internet krånglar och jag har fullt upp i helgen. Men om ett tag kommer uppdateringen bli bättre, så håll ut!
kram

WE SUPPORT YOU JUSTIN

http://thefanofjustinbieber.blogg.se/ ska göra en support video till Justin Bieber. Så ALLA beliebers, rita en bild eller spela in en video när ni t.ex säger "WE SUPPORT YOU JUSTIN" eller nå liknande. skicka in videon/bilden till thefanofjustinbieber@hotmail.com eller tryck HÄR för att veta mera!

Willow Smith - 21st Century Girl [Video Teaser]


willow skrev på svenska igen

klicka här för att komma till länken hon skrev om.
och tack maja för tipset!

Willow Smith performing on Oprah HD

Hon rockade det.. som vanligt!:')

I have skills behind the camera!


Vart bokar man bio biljetterna till NSN?

svar:Hej, man bokar dom på sf webbsida som är http://sf.se.
först så skriver du in vart du bor vid vänstra hörnet där det står "Din stad:"
sen så klickar du på "biljetter" sen väljer du "Justin Bieber: Never say never 3D". Sen behöver du bara välja platser och sen betala. Sen är det klart!:)

rösta på nickelodeon kids choice awards 2011!

kCA kommer sändas på nickelodeon den 2 april.
Visst vill vi att Jaden ska vinna något!! Han var ju SKIT bra i filmen karate kid!
Jag tycker ni alla ska gå in och rösta på han en gång varje dag.. Det kommer i alla fall jag göra:')
RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA, RÖSAT!
för att rösta klickar du här eller på länken här under!
http://www.nick.com/kids-choice-awards/vote/
snälla rösta nu... Jaden förtjänar det♥♥♥

grattis bloggen, ett halv-år idag ♥

Ja ni ser rätt! Idag är det exakt ett halv år sen vi startade den här bloggen om Jaden Smith, det var verkligen gått snabbt, redan ett halv år? Men det går fort när man har roligt, right? ;) Vi vill verkligen säga tack till alla underbara människor som läser den här bloggen och kommenterar med gulliga kommentarer, man blir verkligen super glad! Hoppas ni följer oss några halv år till! ♥
MASSA PUSSAR OCH KRAMAR TILL ER ALLA!

happy 17th bday biebs

grattis biebs, hoppas du har en superbra dag,! :) sweden loves you ♥
kolla in den här grymma videon som justindrewbieber.blogg.se har gjort, sjuk bra gjort tycker jag!
så nu försöker vi sprida den här videon ihopp om att justin ser den, vi måste visa hur awesome vi belieber's i sverige är, eller hur?

biljetterna börjar säljas imorgon!

Så ni kan alltså boka dom imorgon!:)