Nya kapitel ute!


Två nya kapitel ute!!
Kapitel 11 - Call from the past
Kapitel 12 - Mr & Mrs Smith

TT?

Funderar på att börja någon trend på twitter, eller försöka få det till en TT.
Kanske om vi slår ihop oss med Justin Bieber fans på något sätt kan vi få mer chans att fixa detta.

Någon som har en grym idé på någon tweet!

KOMMENTERA Nu!!


Jada och Will

Måste bara lägga upp denna bild på Jada och Will. Jada lade upp denna på sin facebook. Bästa paret genom tiderna!!TWITTER BILD


''Ohh And Btw''

Be yourself tweet från Willow


Nytt kapitel ute!


kapitel 10 - My Girlfriend del 2
Denna novell har inget att göra med den novellen de andra påbörjade för längesedan.

Nytt kapitel ute!


Kapitel 9 - My Girlfriend del 1

Tweet: Jaden går till gym

Jaden tweetade igår om att han går till gym.
Aww, han tränar!!! Men halvsover? Intressant...

Jada och Willow grattade Will också på Facebook

Såhär skrev Willow: "He's the light of my life, Happy Bday Daddy ♥", översätt till svenska "Han är ljuset i mitt liv, grattis på födelsedagen pappa ♥"

Bilden är från Willow's facebook.

Såhär skrev Jada: "Happy Birthday babe xoxo", översätt till svenska "Grattis på födelsedagen baby xoxo"

Bilden är från Jada's facebook.

Aww! Så riktigt gulligt av dem! Hjärta till familjen Smith.

Jada spelar in sin röst på Gloria

Jada Pinkett Smith, Jadens mamma, spelar in rösten på nya kommande filmen Madagaskar 3D, Jada är röst till flodhästen Gloria. Spännande att få se filmen!
Bilden är från hennes facebook.

Jaden grattade sin pappa på Facebook

"Dad, I Love You! Thank you for everything you've done for me and the world. Happy Birthday! Stay Real :)", översätt till svenska: "Pappa, jag älskar dig! Tack för allt du har gjort för mig och världen. Grattis på födelsedagen! Stay Real :)"


Hur som helst, såå riktig sött av Jaden! tycker jag. Tycker det ni med? :):)

I'm back

Hej!
Jag är den gamla gästbloggaren Simon som gästbloggade här förut, nu är jag tillbaka. Jag bloggar med Frida, kommer bli jättekul :) har saknat att blogga här! Tjoho, jag är tillbaka! :D
Have fun, ciao.

Hawthorne slutar

Jada Pinkett Smith är ingen tvekan besviken över att hennes show "Hawthorne" har slutat.
I ett uttalande till pressen, förklarade TNT nätverk nådigt att programmet hade helt enkelt inte vad det tog att vinna ännu en säsong.

"TNT har beslutat att inte beställa en fjärde säsongen av Hawthorne. TNT värdesätter verkligen det enorma engagemang hos alla inblandade i Hawthorne. Serien gav TNT möjlighet att arbeta med många framstående människor, inklusive Jada Pinkett Smith och resten av showen duktiga rösterna, besättning, producenter och författare. Vi önskar alla inblandade med Hawthorne bara det bästa. "


Wills födelsedag

Glömde skriva att Will fyllde år igår.
Men på den här speciella dagen var Will Smith ute med sin dotter Willow Smith på en lokala BArnes and Noble i Los Angeles.


Madison Pettis

Sångaren Ray Ray och Prodigy, skådespelaren Madison Pettis, sångaren Princeton och Roc Royal posar för bild under firandet av Mindless Behavior's #1 Girl album premiär utsäljningen den 22 September.

Ett fan frågade Jaden på twitter ifall han var där och han svarade: I was first in line.


Nytt kapitel ute!

Jag har valt att lägga ut novellen på en annan sida, så för er som inte vill läsa kommer den inte ligga i vägen.
Men den är helt ny, så har inte fixat design och sådant än. (Är det någon som kan hjälpa med design, skulle vart toppen).
Tryck på bilden för att komma till sidan!
Kapitel 8 - The new choreographer


one direction novell?

hej på er! nu är det alice, en av ägarna, som skriver här! måste börja med att säga att Frida verkligen sköter bloggen bra? eller hur? trodde inte att det gick att hitta så bra gästbloggare, men det gjorde det visst! måste berätta att jag är jätte glad att jag valde frida, hon är jätte duktig! men det var inte bara det jag ville säga, utan jag tänkte fråga om det finns några one direction fans där ute som vill börja läsa en novell? isåfall, kommentera så mycket ni bara kan! blir det många 'JA' kommentarer så fixar jag en. det var det jag ville få fram. ha det bra, kram kram

Willow shoppar i Hollywood

Willow Smith och några vänner shoppade på Hollywood Boulevard igår.

Kid Cudi

Kid Cudi var den 22 September i studion med Willow Smith och Jaden Smith. Sammarbete kanske?

HÄRLIGA!

ni är så härliga!
ni klagar på att det är kyss mellan en 13 åring och 15 åring. men ändå vill ni ha sexscen?! haha, för goa.
Men har ändrat Belle är 13 år. Ni kommer få masssa förklaringar i nästa del.

Twitterbild från jaden.

Kapitel 7 - He takes me to a different universe

Inne i mina egna tankar hade jag inte hört att Willow började ’‘Madison, Madison’’ och sprang runt, runt mig och skrek. Jag skrattade tills jag såg Belle i trappan. Hon tittade på mig med ilska, besvikenhet och sorg i ögonen. Hon sprang upp igen och small igen dörren till mitt sovrum. Allt i huset blev knäppt tyst och min syster tittade frågande på mig och sa: ''What did I do?’’

Belles perspektiv
Jag vet inte vad som hade flugit i mig. Ingen hade någonsin fått mig att känna såhär förut. Den största lyckan i hela världen och sen ge mig den värsta smärtan. Jag vet inte ens varför jag reagerat som jag gjorde. Jag hade hört rykten om Jaden och Madison av Jasmine och någonstans inom väckte en sådan stark svartsjuka jag aldrig kännt förr. Jag hade aldrig varit avundsjuk med Alexander för jag har alltid varit självsäker i mig själv. Men Jaden drog upp en helt annan sida av mig, som jag inte riktigt vet om jag gillade eller inte. Jag kände inte igen mig själv, men jag gillade ändå den jag blev runt honom. Jag hade sprungit in i Jadens rum och slängt mig på sängen. Hela sängen luktade Jaden och jag ville inte resa mig härifrån på hela dagen. Jag hörde någon gå upp för trapporna och hoppades att det inte var Jaden. Jag hade inte lust att generat förklara för honom vad som hade hänt.


Samtidigt nere i vardagsrummet. Jadens perspektiv
Min syster hade inte förstått någonting. Men för mig föll alla pusselbitar på plats rätt snabbt. Jag och Belle var mer lika än jag trodde, för jag hade reagerat likadant. Jag kände sådana starka känslor för henne som ingen annan tjej skulle kunna slå. Inte ens Madison, eller hon kom inte ens nära. Madison och jag hade inte passion mellan oss. Vi har varit vänner länge och bara kände att vi var skyldiga att se om det fanns något mer. Men med Belle så ville jag bara ha mer, och gick mig att känna allting så starkt. Alla positiva känslor dubbelt så starka, och alla negativa dubbelt så starka.Belles perspektiv
Någon knackade på dörren och kom in. ''Får jag komma in?’’ hörde jag en mjuk stämma säga bakom mig. Jag vände mig om och såg Willow. Jag nickade och hon gick in och stängde dörren. Jag reste mig upp och satte mig med ryggen mot väggen. Willow satte sig ner på sängen och tittade på mig. Hon hade likadant ansikte som Jaden, lika vackert. Hennes ögon var en sådan brun färg jag aldrig sett innan och hela hon lyste stjärna. Hon hade samma kläder hon haft på Justins film premiär. Ja, jag hade faktiskt sett den. Justin hade blivit en stor del av mitt liv här och hade hjälpt mig att finna dansen igen. Så jag hade tittat igenom bilderna och Jasmine hade så klart stoppat mig på bilden på Jaden och Willow.


''Jag skulle aldrig sagt någonting om jag visste vad som händer mellan er’’ sa hon och jag hörde hur sorgsen hon lät i sin röst. Hon menade det verkligen. ’‘Jag har alltid retat min bror’’ fortsatte hon. ''Det är något jag alltid gör. Men jag har aldrig sårat någon annan när jag gjort det och jag ber om ursäkt. Det är mitt fel’’. Jag tittade upp på henne. För några dagar sen hade inte ens kunnat drömma att att prata med dessa personer men idag satt tonårsstjärnan framför mig och snackade problem. You gotta love karma. Måste varit för att jag hjälpte den gamla tanten över vägen häromdagen och hjälpte till att bära hennes kassar hem. Jag skrattade till och märkte att jag fick en konstig blick av Willow. Men jag kunde inte hålla mig längre helt plötsligt ville jag bara skratta. Willow tittade på mig som jag var dum i huvudet men började skratta själv sen. Skrattet avbröts när Jaden stod vi dörren. ''Jag låter er prata’’ sa Willow och gick ut.

Jadens perspektiv
Jag hade bestämt mig för att konfrontera henne på vägen upp men när jag väl stod framför henne fick jag inte fram ett ord. Hon var omöjlig att vara sur på. Hennes vackra ögon trängde rakt igenom mig. Hon ställde sig upp och rättade till sin tröja. Jag tog ett steg närmare henne och kände att mina knän blev svaga. Jag satte handen bakom hennes rygg och drog henne närmare mig. Våra kroppar var tätt ihop och jag kände ett rus igenom hela min kropp. Hon tittade djupt in i mina ögon och jag kände att hon såg mig för den jag var. Hon satte sin hand på min kind. Denna gången skulle inget förstöra denna stunden. Våra läppar möttes i en intensiv och passionerad kyss. Hennes läppar var mjuka och gav mig den härligaste känslan i magen. Jag drog henne ännu närmare.

Belles perspektiv
Jag kunde inte tänka klart. Det enda jag visste var att jag aldrig ville att våran kyss skulle ta slut. Jag ville ha mer, jag ville ha Jaden nu. Han drog mig närmare. Om dans fick mig att komma till en annan värld, tog Jaden mig till ett annat universum.Vad tycker ni?
______________________________________________
Jag kommer vara borta hela helgen för jag ska till Stockholm, så därför kom det ett till kapitel så nära inpå. Men bloggen kommer uppdateras av Simon förhoppningsvis. Så det kommer bli grymt!
Detta var mer ett mellan kapitel. Nästa kapitel tror jag ni kommer gilla för då kommer det hända mer förändringar.

En fråga!!
Vill ni ha med ''sexscen''? eller är det för stötande med tanke på att han inte är så gammal?

Nu är Belle 13 med, så. sluta tjata om det nu. herregud. ålder är det det viktigaste i denna novell? nu är det bytt iaf.

Dagens video

Våran kära, talangfulla och roliga Jaden. Jag älskar den här videon! han är bara 10 år här, men så otroligt underbar.
Jag skrattar igenom hela videon. Värt en titt everyone!
TWITTER BILD

'
Mysigaste twitterbilden på länge. Denna la han upp med: ZZzzzZZZzzzZZZzzzz

Kapitel 6 - The Willow part

''Sätt på våran låt’’ svarade Jaden och pekade på ipoden. Jag fick tänka innan det plötsligt slog mig vilken låt som var våran. Till min förvåning gillade jag verkligen att han sa våran låt. Så där stod jag en svensk tjej på 15 år tillsammans med en av de kändaste tonåringarna i världen Jaden Smith. Och vi dansade till våran låt.

Jadens perspektiv
Justin hade åkt iväg efter sitt samtal med Scooter och jag blev ensam med Belle. Hon hade förslagit att vi skulle åka till hockeyrinken för att se om Ryan var där så vi gick dit. När vi väl kom fram till rinken såg vi inte någon Ryan eller någon vi kände någonstans men Belle envisades med att åka. ’‘Kan du inte åka?’’ retades hon medan hon sprang för att sätta på sig sina skridskor. Jag kunde faktiskt, men det var längesen jag åkte och var rädd för att göra bort mig. Jag satte på mig svarta hockeyrör och såg att Belle hade likadana. ’‘Inga tjejskridskor för dig?’’ retades jag tillbaka. Hon gjorde en grimas åt mig. Jag skrattade och gick för att gå ut mot isen. ’‘Jaden, lite hjälp’’ ropade hon efter mig och jag såg henne stod vi bänken och vinglade. Jag skrattade. Hon sträckte ut sin hand och jag tog emot den och ledde henne ut till isen. ''Skratta inte’’ varnade hon mig med allvarlig blick. ’‘Jag lovar inget’’ sa jag och åkte ut på isen. Det var flera år sen jag åkte med någonstans inom mig hade jag känslan kvar. Jag tittade bort mot Belle som stod vid kanten och vinglade. Även i hjälm såg hon så oroligt vacker ut. Hon hade fortfarande sina gråa mjukisbyxor men hade dragit på sig en tjocktröja. De vanliga flickor skulle sett tråkiga ut i, såg hon ut som en stjärna. ’‘Hjälp mig då’’ bönfall hon och jag åkte bort till henne.


Hand i hand åkte vi runt i rinken och skrattade för varje gång hon nästan ramlade. Det var härligt att se henne le och skratta, och för första gången på länge låtsas skrattade jag inte. Hon fick mig att känna mig levande igen. Inne i mina tankar hade jag inte märkt att vi åkt in på den delen av isen som var helt bucklig. Med bådas oförmåga att åka skridskor på bucklig is ramlade vi rakt ner på isen. Vi skrattade länge innan jag märkte att hon faktiskt låg på mig. Jag tittade in i hennes kristallblåa ögon och hon tittade rakt in i mina. Jag fick en rysning över hela kroppen när hon tittade på mig sådär. Hon tog av sig sin hjälm så hennes hår föll perfekt över hennes ansikte. Jag tog en sats och närmade mig hennes huvud och läppar. Till mig förvåning gjorde hon detsamma. Vi låg där på isen panna mot panna och tittade in i varandras ögon. En stöt gick igenom hela min kropp när hon drog sin hand upp på mitt ansikte och placerade den på min kind. ’‘JADEN’’ hörde jag någon ropa letande borta ifrån ingången. Belle reste sig snabbt upp, eller så snabbt hon kunde med skridskorna och jag följde hennes exempel. Det tog ett tag innan jag såg vem det var. Men när jag väl gjorde det lös jag upp. Belle tittade undrande på mig. Jag åkte bort till kanten och gick av isen, följt av Belle. Sprang fram och kramade den person jag saknat mest de senaste dagarna, min syster.

Min familj har alltid varit den som betytt mest för mig och de senaste åren har jag och min syster bara vuxit tätare och tätare. ’‘Vad gör du här?’’ frågade jag glatt. ’‘Jag ville hälsa på min store bror’’ svarade hon med ögonen på Belle. Belle som bara hade stått bakom mig gick fram och hälsade på min syster. ’‘Belle’’ sa hon vänligt och min syster svarade vänligt ’‘Willow’’ tillbaka. ’‘Avbröt jag något?’’ sa min syster och jag fann mig själv stå och stirra på Belle. Belle svarade nej, kanske lite för snabbt och ivrigt och min syster började skratta. Vi gick tillbaka till mormors hus och Willow kände lika om denna staden som jag. ’‘Diane’’ sa Willow glatt när vi kom innanför dörren och gick och kramade mormor. ’‘Willow älskling, när kom du hit? du vet att vi skulle hämtat dig!’’ svarade hon. ’‘Justin hämtade mig’’ sa hon. Jag hade inte vetat att mormor hette Diane förrän nu, kanske borde jag börja använda det mer. Belle sprang upp för att byta till andra kläder. ’’Så varför är du här?’’ sa jag till Willow när vi satte oss ner i soffan. Hon tog upp sin mobil, gick in på twitter och gav mig mobilen där stod det:
Got news that my big bro @Justinbieber invited me on his European Tour in August..so exciting! Maybe I’ll let Jaden come..LOL #NEVERSAYNEVER
Jag fick ett lyckorus i hela min kropp. ''Ska vi åka?’’ skrek jag nästan till min syster som satt en halvmeter bort. Hon hoppade till men nickade och jag slängde mig i hennes armar. Damn, det var längesen jag vart såhär glad.

''Har du tur så kanske Madison kommer och tittar’’ sa hon retsamt. Madison, mitt gamla fling. Hon var den tjejen jag kunde lita på hemma i USA och vi hade dejtat ett par gånger. Inne i mina egna tankar hade jag inte hört att Willow började ’‘Madison, Madison’’ och sprang runt, runt mig och skrek. Jag skrattade tills jag såg Belle i trappan. Hon tittade på mig med ilska, besvikenhet och sorg i ögonen. Hon sprang upp igen och small igen dörren till mitt sovrum. Allt i huset blev knäppt tyst och min syster tittade frågande på mig och sa: ''What did I do?’’


______________________________________________________________________
Är det någons perspektiv ni vill ha i novellen?
Är det något speciellt ni vill ska hända?
Skriv och berätta vad ni tycker och tänker!!!!
And everybody: #StayRaw

Filming the kiss

Fått massa frågor om Karate Kid filmen, speciellt denna scen.
Så här får ni höra från Jaden själv, om just den scenen.


Kapitel 5 - Our song

Jag kände bara mina tårar rinna ner över ansiktet. När jag kom hem sprang jag upp på mitt rum. Efter lugnat ner mig själv och torkat tårarna loggade jag in på twitter. Jag hade inte vart inne där sedan jag kom hit. Jag klickade på att skriva en ny tweet. Och skrev:
I hate hearing about something that absolutely kills you inside and having to act like you don’t care.


Jadens perspektiv:
Jag och Justin hade gått upp tidigt för att göra en radiointervju i Toronto. Men var äntligen tillbaka igen. Ryan hade förslagit att vi skulle dra ner till hockeyrinken och lira hockey. Jag hade skrattat hårt när jag tänkte mig själv åka runt i skridskor bredvid alla hockeykillar. Så Ryan och Chaz åkte dit i alla fall och Justin drog med mig ut för att se staden. ’’Så vad pratade du och Belle om förrgår kväll?’’ frågade Justin nyfiket. Denna killen missar ingenting, sanna mina ord. ’’Om hennes pojkvän faktiskt’’ svarade jag och försökte se om han var lika förvånad som jag var när jag fick reda på det. Men han nickade bara oberört. Vi gick tyst en bit och såg på omgivningen. Då och då gick det förbi någon och hejade glatt på oss. Det var inte alls som att gå i USA här. I Stratford blev vi behandlade som vanliga, det var det jag gillade mest med denna stad. ’’Du gillar henne va?’’ sa Justin och väckte mig ur mina tankar. Jag blev förvånad av den raka frågan, men nickade lätt på huvudet. ''Kom med mig här’’ sa han och drog in mig i på en väg. Längst in på vägen låg en skola. När vi kom in sa han åt mig att vara tyst och vi rent ut sagt smög upp för en trappa. Då började jag höra musik, riktigt feta hiphop beats. Vi kom upp på ett loft och tittade ut över salen, som vid min förvåning var en danssal.

Ute på golvet såg jag en tjej som dansade den mest otroliga inlevelsen och var grym. ''Belle’’ sa Justin och nickade mot dansgolvet. Det var faktiskt hon. Iklädd i gråa mjukis och en svart sport behå dansade hon runt på golvet. Hon var så inne i sin dans att jag inte ens trodde hon skulle höra om det blev jordbävning utanför. I spegeln såg jag hennes ansikte. Det var fyllt med hopp, glädje och passion. Justins mobil började ringa och jag hade haft fel. Hon kunde väckas ur sin dans och hon tittade rakt upp på oss. Justin vinkade och vi gick ner till henne. Jag log generat när vi kom ner men Justin gick fram och började dansa själv tills det ringde på hans mobil igen. ''Jag måste nog ta det här, det är Scooter’’ sa han och gick iväg. ’’Du har aldrig berättat att du dansar’’ sa jag förvånat. ''Det är inte så att vi pratar så mycket’’ sa hon retsamt. Det höll jag med om. Den enda gången vi faktiskt pratat hade jag stuckit därifrån.

Belles perspektiv:
Jag hade sprungit hemifrån till dansen när jag fick beskedet att jag kunde låna den idag. Om det var något jag älskade var det att dansa. När jag ställde mig där på golvet glömde jag allt. Alla mina problem, och efter i natts samtal med Alexander skulle det behövas. Jag kopplade in min ipod till högtalarna och satte på de tyngsta hiphop beatsen jag hittade. Så fort jag började röra mig kom jag in i min värld. Till min förvåning var Jaden allt jag såg. Det var som jag omedvetet dansade till honom. Jag skakade på huvudet och gick för att byta låt. Jag tittade mig runt, ingen här. Jag drog av mig mitt vita linne och satte på look at me now. Jag har dansat sen jag var liten och alltid haft roligt när jag dansar. Men det var inte förrän jag började dansa för mig själv utan klasser, lärare och koreografer jag kom in i en annan värld. Jag började breaka och precis när jag skulle göra en baby freeze hörde jag en ringsignal från loftet. Till min förvåning såg jag Justin, tillsammans med Jaden. Justin vinkade glatt medans Jaden såg ut mer som ett barn som blivit på kommen med att göra något hyss. Justin började dansa direkt när han kom ner tills hans mobil ringde igen och han gick ut för att prata med Scooter. ’’Du har aldrig berättat att du dansar’’ sa Jaden till mig och lät förvånad. ’‘Det är inte så att vi pratar så mycket’’ svarade jag lite retsamt. Jag har alltid kännt att när jag väl pratar med Jaden är det enkelt, men att komma dit är svårare. Jag förstår mig inte alltid på honom. ''Sätt på våran låt’’ svarade Jaden och pekade på ipoden. Jag fick tänka plötsligt innan det slog mig vilken låt som var våran. Till min förvåning gillade jag verkligen att han sa våran låt. Så där stod jag en svensk tjej på 13 år tillsammans med en av de kändaste tonåringarna i världen Jaden Smith. Och vi dansade till våran låt.

'Kontaka Jaden via brev

För er som vill skriva fan mail till Jaden kan göra det till denna adress!

Fan mail Adress:

Jaden Smith
Overbrook Entertainment, Inc.
450 North Roxbury Drive
8th Floor
Beverly Hills, CA 90210
USAGlöm inte att skriva på engelska!

UPDATE! Det står 8th floor för att det är inte hem till honom utan till en fan mail. Så därför kommer det till kanske något företag eller hans studio eller något. förstår ni? :)

Amulet

Ni vet att jag berättade om att Jaden och Willow skulle medverka i filmen Amulet?!
Jo, för er som är mer intresserade finns det Amulet böcker, men det är en tecknad serie.
När jag tittar runt så står det att de släpper filmen 2011. Men det känns inte riktigt som om att det kommer hända.
Men I'll keep you updated!Kapitel 4 - My Chick Bad

’''Belle’’ ropade Jasmine, ’’är du klar?’’ Vi ställde oss vid dörren och väntade på att hon skulle komma ner för trappan. Vi hörde hennes trappsteg ner för trappan och jag vände mig om. Hon hade en svart sammetsklänning med  svarta pumps till.
''Wow’’ sa jag. Kanske lite väl högt.

Jadens perspektiv:
Jag hörde Jason småskrattade lågt bakom mig, men jag kunde inte sluta titta på henne. Hon gjorde mig knäsvag. ''Vad fin du är’’ sa jag när hon kom närmare. Hennes kinder hettades röda och hon log tillbaka. ’’Nu åker vi’’ harklade Jasons sig bakom oss och jag vände mig om och öppnade dörren åt henne. Ryan öppnade dörren hemma hos honom och berättade vad vi kunde göra för att hjälpa till. Jasmine och Belle gick för att fixa skylten, Jason gick med Chaz och bar in all mat och jag gick med Ryan för att fixa musiken. Festen började innan Justin dök upp och det var fullt med folk. Jag kände inte igen några av folket där, men alla var extremt schyssta. Ryan ställde sig uppe vi dj:en. ''Justin smsade och sa att han var på väg hit nu, så han är här vilken minut som helst, var beredda.’’ sa han. Alla började gå och gömma sig och inte alls långt efter hörde vi att det knackade på dörren. Allt blev tyst och Ryan gick och öppnade.


''SUPRISE’’ skrev alla i kör när Justin kom in genom dörren. Han log stort, skrattade och knuffade till Ryan. Jag gick fram till honom. ’‘Välkommen hem’’ sa jag och gav han en snabb kram. ’‘Härligt att se dig igen, Jaden. Du ser bättre ut’’. Jag log mot han, jag kände mig bättre. Jag hittade Belles blick och tänkte att det var tack vare henne. Justin gick runt och hälsade på alla men kom sedan tillbaka och hämtade mig. ’’Yo, jag vet vad vi måste göra’’ sa han och drog med mig ut till dansgolvet. Han viskade något till DJ:en som bytte låt. Ut ur högtalaren hörde jag: Teach me how to douige. Jag hoppade på med en gång och började dansa, och snart dansade hela festen. Vi dansade flera låtar tills Justin ville ha battle mellan oss. Denna gången började my chick bad i högtalaren och vi började dansa. Justin är en grym dansare men jag kan en hel del själv med. För att avsluta alls tog jag tag i Belle och rappade med: ’’My chick bad’’, rappade jag och betonade my och pekade på Belle. ’’My chick hood, my chick do stuff that your chick wish she could’’ Belle skrattade och alla började skrika och busvissla. Låten slutade och Justin tog tag i mig. ’’ Swag! Jag drar till Ryan, hänger du med eller?’’ ’‘Jag tror jag går ut en stund. Frisk luft’’ sa jag och fläktade med handen. Han nickade och började gå mot Ryan.

Jag gick ut på baksidan, för att vara i Kanada var det varmt ute nu på kvällen. Det var ju i o för sig sommar nu. Jag satte mig ner på trappan och öppnade colan jag hade tagit med mig på vägen ut. Jag hade två veckor kvar här innan jag skulle åka iväg till LA för min spelning med Justin. Jag trodde inte att jag skulle komma tillbaka hit igen. ’‘Kan jag slå mig ner?’’ hörde jag en röst bakom mig. Jag log när jag såg att det var Belle och gjorde en gest att hon skulle sätta sig ner. ’‘Har jag bett om förlåtelse för häromdagen?’’ frågade jag och tittade ner mot marken. Hon småskrattade lite. ’‘haha, ja det har du. Varje gång du får chansen till det.’’ Jag log mot henne. Hennes leende var inte som någon annans. Hennes ögon var helt klar blå även fast hennes hår hade en mörk brun nyans. ’‘Jag kanske aldrig har förklarat mig själv’’ började hon. Jag tittade upp på henne frågande. ’’Ja, asså varför jag duschade hemma hos er’’. Plötsligt slog det mig, jag hade inte ens undrat vad hon gjorde hemma hos oss, det var som en vana att se henne där så jag hade glömt bort att hon faktiskt inte bodde där. ’‘Min värdfamiljs varmvatten fungerar inte, och just nu befinner dom sig i Hawaii. Jag kunde inte åka med eftersom jag hade skolan, och ringa någon rörmokare nej tack’’. Jag blev förvånad av hennes ärlighet. Det här var nog det längsta konversationen vi har haft. ’’Så, hur gillar du det här då?’’ sa jag. ’‘Har din resa vart de du var ute efter?’’ ’‘Det har vart otroligt. Det är så tråkigt att jag måste åka hem snart.’’ sa hon och gav mig en ledsen min. Jag log tillbaka. ’‘När åker du?’’ ’‘I september’’ svarade hon. September. Bara fyra månader kvar. ’‘Men jag kommer ha otroliga minnen att berätta för mina vänner’’ kontrade hon med. Jag log mot henne, och hennes hand nuddade snabbt min. Jag fick en stöt genom hela kroppen och mina kinder hettades till. Hon drog bort handen igen. ’‘Som att du träffade den ökände Jaden Smith’’ skojade jag tillbaka. Hon skrattade. ’’Ja, speciellt den delen ska jag berätta för min pojkvän’’. Pojkvän? Det kändes plötsligt som att den blåa himlen ovanför blev mörk, svart och kvällen blev kall. Jag kände en otroligt smärta i magen. Pojkvän? Jag kände någonstans inom mig brast en liten bit av mitt hjärta. Jag hade kännt henne i några dagar. Hur kunde jag få den här känslan redan? ’’eh, jag trodde inte klockan var så sent’’ sa jag och tittade på min klocka.’’ Jag måste gå’’. Jag reste på mig och gick in igen bakom hörde jag en suck och hon ropade Jaden efter mig. Jag gjorde en gest till Justin när jag kom in att jag tänkte åka. Han nickade åt mig och jag gick ut och sprang hem. Jag visste inte hur jag skulle få ut allt jag kände. Jag kände bara mina tårar rinna ner över ansiktet. När jag kom hem sprang jag upp på mitt rum. Efter lugnat ner mig själv och torkat tårarna loggade jag in på twitter. Jag hade inte vart inne där sedan jag kom hit. Jag klickade på att skriva en ny tweet. Och skrev:


Some new pics

Vet inte om ni har sett dessa innan, men det är så sjukt söta. Check it out!


Target Event

I had so much fun with Mommy, Daddy and Jaden at the Target Event in Minneapolis!Charity: Water

Public Service Willnouncement—bara två veckor kvar tills välgörenheten: vatten stängs! De tre bästa insamlingarna får åka med mig och Jada till Etiopien nästa år. För att se den skillnaden du har gjort och vilka liv du har räddat. Så starta din kampanj idag. Och några av er kommer får packa era väskor och åka med oss till Afrika!
Detta postade Will på facebook. För er som är mer intresserade gå in på denna länk:
http://www.charitywater.org/Kapitel 3 - Not allowed to feel like this

Jag fick koncentrera mig hårt för att inte stå och stirra när hon kom tillbaka ut. ’’eh....förlåt...’’ var det enda jag fick ur mig. Hon log åt mig och sprang nästan ut ur badrummet och nästan smällde igen dörren efter sig. Jag stod stel frusen ännu en gång och bara tänkte på vad jag hade sett. Jag visste bara en sak, jag skulle ligga klarvaken i natt som jag gjort det senaste nätterna. Men av en helt annan anledning.

Jadens perspektiv:
Jag vaknade upp och kände mig oerhört utvilad. Jag hade faktiskt kunnat somna igår kväll. Efter ett tag. Jag tog på mig kläder och gick ner till köket där mormor och morfar satt och åt. Inget tecken av Belle någonstans, så det var fritt fram. ’‘Godmorgon sömntuta’’ sa mormor när hon såg mig. ’‘Godmorgon’’ log jag tillbaka. Jag satte mig ner vid bordet och tog paketet coco popps och hällde i skålen. Det var inte igår jag åt det, skulle mamma varit här skulle hon sagt att det inte var bra för mig att äta det till frukost. ’‘Äsch, ta allt’’ sa morfar som sett mig tveka om jag skulle ta allt ur paketet eller om jag skulle lämna kvar lite. Jag tog allt som han sa. ’‘Jag hörde att du stötte in på Belle i badrummet igår’’ började morfar. Jag satte flingorna i halsen och var tvungen att hosta och jag kände att mina kinder hettades till. Morfar tittade på mig och skrattade. Just då öppnades dörren och Belle kom in. Hon hade ett par tighta ljusa jeans och en vit instoppad skjorta. Hennes bruna hår låg perfekt och hon såg riktigt vacker. Morfar harklade sig och jag förstod att jag hade suttit och stirrat på henne. Hon gick fram och satte sig runt bordet och tog upp fling paketet. ’‘argh, jag köpte nya flingor igår’’ snäste hon och skakade på det tomma paketet. Jag log ursäktande när hon tittade på min skål fylld med flingor. Morfar verkade inte bry sig om det och fortsatte prata istället. ’’Vi’’ sa han och nickade mot mormor ’’vi ska åka till flygplatsen senare och hämta upp Justin’’ Belle som hade suttit och tittat ut genom fönstret tittade plötsligt upp och lyste upp. ’‘Kommer han hit idag?’’ sa hon glatt. Morfar nickade. Äntligen, jag tror inte jag skulle klarat en dag till utan honom här. Tänk vad han skulle skratta när jag  berättar vad jag vart med om det senaste dagarna. Jag tittade tillbaka på Belle, hon log fortfarande. Varför störde det mig att hon hade lyst upp så mycket när han hade nämnt Justins namn. ’’Så jag tänkte att du, Belle, kunde ta med Jaden på bowling eller nått, visa han staden’’ Leendet på hennes läppar försvann och hon kom med ett ’’mm, visst’’.Belles perspektiv:
Mormor och morfar hade åkt iväg för ärenden innan de skulle hämta upp Justin. Så jag fick  dras med Jaden tills ikväll. För att vara världskändis var han förvånansvärt tyst och blyg runt mig. För att lätta stämningen hade jag bjudit in några vänner till mig, som svarade med ett skrikande ja när jag sa vem vi skulle åka och bowla med. Jasmine och Jason var mina närmaste vänner här, och Jasmine var ett stort fan av familjen Smith. När vi kom in till bowlinghallen stod dom där och vinkade glatt när vi kom innanför dörren. Jag sneglade på Jaden och han såg lättad ut över att en annan kille var där. ’‘Jasmine’’ log hon stort och skakade hand med Jaden. Han gav henne ett stort leende och man såg hur hon smälte långsamt inom sig. Vi delade upp oss i lag, tjejerna mot killarna. Jasmine satt förtrollat och tittade på Jaden. Då och då mötte vi varandras blickar och jag tittade generat bort. Varför fick jag den här känslan varje gång våra blickar möttes? Jag hatade att erkänna för mig själv att han faktiskt såg bra ut, och speciellt idag. De svarta jeansen, hans vita linne och hans halv skinnjacka såg han så manlig och snygg ut.

Nej, Belle, dessa tankar är helt förbjudna speciellt med tanke på Alexander där hemma. Alexander var min pojkvän hemma i Sverige. Även fast jag skulle vart borta ett år, visste vi båda två att vi inte kunde leva utan varandra så vi fick bara stå ut. ''Belle’’ skrattade Jason. ''Det är din tur’’. Jag skakade på huvudet och reste mig upp generat. Jag måste ha fastnat med min blick på Jaden för han log stort mot mig. ''Jag måste bara gå till toaletten’’ sa Jaden och pekade på   bort och började gå. ''Glöm inte titta efter, så du inte går in på damernas’’ ropade jag efter honom med ett skratt. Han vände sig om och såg förvånad men ändå glad ut. ’’Ha-ha’’ så gick han. Jag vände mig tillbaka till Jason och Jasmine som tittade frågande på mig. Jag ryckte på axlarna och tog mitt klot och kastade i väg det på banan. 8 käglor. Jag och Jasmine skulle förlora stort..... De tittade fortfarande frågande på mig när jag kom tillbaka. ''Vad?’’ snäste jag. De tittade på varandra, Jason nickade. ''Så vad är det mellan dig och Jaden?’’ sa Jasmine. ’''Va?’’ sa jag förvånat. ’’Åh, kom igen. Blickarna ni ger varandra! Din blick var ju helt fäst vid honom’’ ’‘BELLE’’ ropade en röst. ugh, saved by the bell tänkte jag. Till min förvåning såg jag Ryan och Chaz. Jag vinkade glatt tillbaka. Tittade på Jasmine som gav mig du-kommer-inte-undan-vi-tar-detta-sen blicken. De kom och hälsade på oss och samtidigt kom Jaden tillbaka. ''Jaden?’’ sa Ryan förvånat när han fick syn på honom. ’’Ey, Ryan och Chaz. Sup?’’ svarade Jaden och hela han lyste av lycka. ’’Vi kan tyvärr inte stanna, men vi ska ha en welcome home, again party till Justin ikväll hemma hos mig, jag hoppas att ser er där’’ sa han med blicken fast på Jasmine som nickade glatt tillbaka. Vad hade jag missat där? Ryan och Jasmine? Denna värld blev ju bara mer och mer skruvad. ''We’ll be there’’ sa Jaden och de gick igen.

Jadens perspektiv:
Jag var extremt glad över att se Ryan igen, och ännu gladare att det bara var ett par timmar kvar tills Justin kommer hem och vi skulle snart dra till Ryan för att hjälpa till att fixa festen. För första gången i mitt liv stod jag vid spegeln i evigheter för att hitta det rätta kläderna för ikväll. Det var något med Belle som fick mig att smälta inombords. Speciellt efter blicken jag fick idag när vi var och bowlade. Hon var som fäst, jag undrade vad hon tänkte på. Det slutade med att jag tog på mig min militärjacka och gick ner till köket där Jason och Jasmine satt och väntade. ’''Belle’’ ropade Jasmine, ’’är du klar?’’ Vi ställde oss vid dörren och väntade på att hon skulle komma ner för trappan. Vi hörde hennes trappsteg ner för trappan och jag vände mig om.

''Wow’’ sa jag. Kanske lite väl högt.

Jadas födelesedag

Idag grattar vi den oerhört snygga Jada Pinkett Smith på hennes 40 åriga födelsedag!


Kapitel 2 - That swedish chick

jag har valt att inte ge Justins mormor och morfar något namn utan de kallas mormor och morfar. Så när det står de, så är det Justins morföräldrar.

‘Det ligger ett brev till dig borta’’ och nickade mot köksbordet. Jag gick fram och öppnade den och i låg en lapp:
Jag kan inte föda om dig, och bosätta dig någon annanstans. Men jag kan ta vad jag har och ge lite till dig. Justin
Jag tittade i kuvertet och där låg en flygbiljett. Tur och retur till Stratford.


Jag hade rent av suttit hela dagen i min soffa och väntat på att Justin skulle hämta upp mig så vi kunde åka iväg. I sex timmar satt jag där tills jag fick ett sms. Jag kommer inte kunna hämta upp dig och åka idag, fixat så att en vän hämtar dig på flygplatsen. Ses om några dagar. Justin
Men efter omständigheterna att hitta min gate, kommit på flyget och landat i Stratford. Man borde ju tycka att jag är super van, för jag flyger faktiskt ofta. Men under en timma lyckades jag gå in på damernas toalett och insisterat på att nummer 39 var min gate, som det visade sig inte var. För det flyget gick till San Francisco. Jag små skrattade för mig själv när jag gick längst Stratford flygplats.

Jag undrade vem Justin hade sänt för att hämta upp mig, jag önskade innerligt att det var hans morfar. Han var så lik Justin, därför var det så lätt att komma överens med honom. När jag kom ut ur flygplatsen såg jag som sagt Justins morfar stå och vänta på mig. Han fick ett stort leende när han såg mig och vinkade glatt.
'‘Jaden, härligt att se dig igen gossen. Det var alldeles för längesen.’’ ’‘Alldeles för längesen’’ sa jag medan han gav mig en kram. Vi småpratade lite innan vi kom fram till bilen som stod parkerad en bit bort. Jag har alltid beundrat hur han bara kan se mig som en vanlig människa och inte Jaden Smith, Will och Jadas son. Han plockade in min väska i bagaget och bad mig hoppa in där fram.
Vi satte oss ner och han startade motorn, när jag hörde någon harkla sig i baksätet. Jag vände mig och där satt en tjej. ’’Oj’’ sa Morfar ’‘Förlåt, detta är Belle’’. Jag räckte fram min hand och sa presenterade mig. På vägen hem förklarade han att Belle var en tjej från Sverige som bodde hos grannen som en utbytes student. ’’Vi hade vart och handlat innan’’ sa hon ursäktande. ’‘Det är för jobbigt att stor handla ensam och bära allting tillbaka sen’’. Hon försökte be om ursäkt för hon kände att hon trängde sig på. Så jag gav henne ett lätt ’‘Det är helt okej. Det är inte det enklaste att gå hem från affären med massa påsar fulla med mat. I would know, jag fick inte dessa från ingenting’’ sa jag och spände min armmuskel. Morfar och Belle brast ut i skratt. Det skrattet skulle jag inte glömma i första taget tänkte jag och jag kom på mig själv titta intensivt in i hennes ögon. Jag bröt ögonkontakten och tittade inte mer på henne under bilresan. Tur nog var bilresan inte så lång och vi kom snart fram till ett mysigt hus där Mormor stod och väntade.
Vi packade in mina saker och de visade mitt rum. ''Jag hoppas detta är okej, jag vet att det är mindre och inte alls det du är van vid men....’’sa Mormor ursäktande när vi gick in i mitt nya rum. ’‘Det är därför det är helt perfekt’’ sa jag ’‘jag tänkte bara packa upp, ta en snabb dusch och sedan gå och lägga mig. Det har vart en lång dag’’. Hon nickade och lämnade mig ifred. ’‘Det är klart du får det vet du, jag har sagt till han att han borde laga det för längesedan’’ hörde jag morfar säga nerifrån vardagsrummet. Jag struntade i det och fortsatte med att packa upp mina saker. Det var pinsamt hur mycket saker jag hade med mig. Jag skakade på huvudet åt min stora proppfulla väska och gick mot duschen. Jag gick in och låste efter mig.
Badrummet var stort för att vara ett badrum i ett sådant här litet hus. Jag tittade mot duschen och såg ett stort  blått skynke för duschen. Till min förvåning såg jag även en kroppsprofil i skynket. Kroppen stod bakom skynket och torkade sig. Jag stod stel frusen när det slog mig att kroppen bakom skynket var Belle. Innan jag hann reagera stod hon utanför skynket och såg förskräckligt förvånad ut över att se mig där. Jag vet inte hur länge jag stod där i en trans över att se henne står där i vita underkläder och blött hår som slingrade sig ner längst hennes rygg. Jag skakade på huvudet för att väcka mig ur transen. Hon gick snabbt bakom skynket och tog på sig en morgonrock som hängde där bakom. Jag fick koncentrera mig hårt för att inte stå och stirra när hon kom tillbaka ut. ’’eh....förlåt...’’ var det enda jag fick ur mig. Hon log åt mig och sprang nästan ut ur badrummet och nästan smällde igen dörren efter sig. Jag stod stel frusen ännu en gång och bara tänkte på vad jag hade sett.
Jag visste bara en sak, jag skulle ligga klarvaken i natt som jag gjort det senaste nätterna. Men av en helt annan anledning.

Trey Smith photoshoot

Svartvit photoshoot med Trey SmithWillow i guinness world records

Willow är med i Guinness World records som ''Den yngsta transatlantisk top 20 artist'' för sin låt Whip my hair!

Stort grattis till henne, eller hur? Bet she has a proud brother as well :)Willow uppträder

Willow Smith var med och uppträdde på Target’s halvårs möte för managers den 14 September .

Tonårsstjärnan som har hållt en lågprofil de senaste sjöng sin hit låt, ''Whip my hair''.

Andra artister som uppträdde var en gravid Beyonce, Taylor Swift, Tony Bennet och Alison Krauss.

 


Kapitel 1 - feeling like an outsider

Jadens perspektiv

''Ännu en vanlig dag i Malibu’’ tänkte jag för mig själv medan jag gick längst stranden. De vanliga tjejerna låg på sin vanliga plats och försökte se extra smala ut för killarna som gick förbi. Medan jag gick på strandkanten och kände vågorna slå mot mina fötter ibland, såg jag min syster komma springande mot mig.
’''Jaden!’’ ropade hon andfått. När hon nått fram till mig satte hon händerna mot knäna för att andas ut. ’’Du skulle vart tillbaka för en halvtimma sen, vi blir sena till studion’’.
''Studion’’ mumlade jag för mig själv. Det hade jag helt glömt bort. Idag skulle jag och en av mina bästa vänner spela in en låt tillsammans. Vi började små springa emot vårt hus som inte låg speciellt långt bort men sanden gjorde det jobbigare att springa och vi var rejält andfådda när vi kom fram. Väl innanför dörren stod mamma med armarna i kors och tittade på mig.
''Jaden, detta är fjärde gången denna veckan din syster har fått hämta dig, du fick inte den för ha som prydnad’’ sa hon och nickade mot klockan på min arm. Utan ord sprang jag upp på mitt rum och bytte om till ett par jeans, en vit college jacka och min gråa väst med nitar på. Tog mina solglasögon och sprang ut till limousinen där min familj väntande.’’eeeyooo Jaden’’ hörde jag en bekant röst ropa när jag steg in i studion. Jag vände mig om och såg en av mina bästa vänner.
’’yo, sup bieber!’’ Som vanligt var han lika glad och peppad för att få gå in i studion och göra det han brinner för och älskar. Jag gav han ett skratt när han började springa mot recordingrummet.
’‘Jaden, härligt att se dig igen’’ sa Scooter, Justin manager. ’‘sätt på dig hörlurarna och ställ dig vid micken så kör vi igång.'' Jag får samma känsla när jag rappar, det känns som jag är i en helt annan värld. En värld där jag kan vara den jag är, se ut hur jag vill och ingen paparazzi. Jag tror vi alla får den någon gång, vad vi en gör. Den världen där vi regerar.
’‘Swaaaaag!’’ ropade Justin och bröt mig ut ur min värld. Gav han en high five, tog en redbull och gick ut ur studion och ut i den friska luften. Solen var extrem varm idag, nära +35 grader och jeansen hjälpte inte. Ännu en gång väckte Justin mig ur min lilla värld.
’‘Jaden, what’s up?’’ Sa han och såg med en orolig blick på mig. Jag tittade på han och undrade hur han kunde se rakt igenom mig på det sättet, han var ju i alla fall min bästa vän. Jag svarade med en lätt ’‘i’m cool’’ och började gå tillbaka till dörren för att gå in. ’‘Jag låtsas som att du precis inte ljög mig rakt i ansiktet, om du berättar vad som är fel’’. Jag vände mig och såg honom i ögonen, han var seriös. Han skulle inte sluta förrän jag berättade vad som var fel. Jag övervägde att säga att jag var nervös inför vårt uppträdande som vi snart skulle ha, men antog att det inte skulle hålla särskilt länge.
’’ Jag...asså...jag lever i en värld, som dom kallar kändisvärlden.’’ jag tog en paus och tittade upp på han, han tittade på mig med samma oroliga blick. Jag tittade ner igen och fortsatte. ’’ Du vet, när du känner att du inte vet vad du ska göra, kan du åka hem till Stratford och vara med dina vänner och få bort alla negativa känslor, ladda om och sedan åka tillbaka. Jag har inget sådant ställe. Visst, jag kan åka till NY och sedan komma hem igen, men det är aldrig....’’ Jag hittade inga ord och tittade på min bästa vän i förhoppning att han skulle förstå.
Han skulle precis öppna munnen och säga något när mamma ropade på mig. Jag log ursäktande och började gå till limousinen där mamma stod och väntade. Tittade tillbaka på honom och såg fortfarande samma oroliga blick, men en glimta hopp i hans ögon. Jag hoppade in och stängde bildörren efter mig.

Efter gårdagen hade jag bara gått hem och lagt mig med en gång. Jag hade inte kunnat somna förrän sent, för jag tänkt på allt jag sagt till Justin. Jag hade aldrig varit så ärlig mot någon, han måste tro att jag var galen. Jag gick ner till köket där min pappa satt och åt frukost. När jag kom ner tittade han på mig och sa ’‘Det ligger ett brev till dig borta’’ och nickade mot köksbordet. Jag gick fram och öppnade den och i låg en lapp:

Jag kan inte föda om dig, och bosätta dig någon annanstans. Men jag kan ta vad jag har och ge lite till dig. Justin

Jag tittade i kuvertet och där låg en flygbiljett. Tur och retur till Stratford.vad tycker ni so far? detta är ju bara första delen, men med hjälp av er kommer det säkert bara bli bättre och bättre. Har massa ideer för fortsättning. Ville bara ge er en del så fort som möjligt.

novell!!!

bestämt mig för att novell it is! så många verkade intresserade!

För er som vill hjälpa till skicka mail till
Jadensmithnovell@hotmail.com

Let's make a kick ass novell allihopa! Eran hjälp och tips uppskattas alltid.
Någon speciella folk i Jadens liv ni vill att det ska handla om mer? TIPS PEOPLE!
börjar skriva på den ikväll troligen.

LOVE

novell!!!

bestämt mig för att novell it is! så många verkade intresserade!

För er som vill hjälpa till skicka mail till
Jadensmithnovell@hotmail.com

Let's make a kick ass novell allihopa! Eran hjälp och tips uppskattas alltid.
Någon speciella folk i Jadens liv ni vill att det ska handla om mer? TIPS PEOPLE!
börjar skriva på den ikväll troligen.

LOVE


Novell?

Hejsan igen!
Fick en för frågan om jag kunde skriva en novell om Jaden.
Jag tänkte fråga, är ni intresserade av det? Är det någon som vill så fall vi hjälpa med den?


Jada och Will skiljas?

En vän av familjen Smith försvarade dem när rykten började spridas att Will och Jada Pinkett-Smiths äktenskap började gå utför. Justin Bieber, postade en gullig tweet:

“Will and Jada are one of the best couples ever. #FACT #real

Det sa i TV att det inte skulle skiljas och att deras äktenskap var oskadat. Och nästa dag sågs dom tillsammans på brunch i Malibu.


 


Bildbomb 2

fick klagomål för att jag la in gamla bilder, hey.
Det finns inte lika mycket om Jaden som alla andra kändisar. Jag försöker hålla bloggen igång, och försöker mitt bästa.
Hjälper inte att ni klagar på hur gamla bilderna är. Jag försöker.

Iallafall, bilder från mars, 2011. är det okej för er?
Willow Smith i Dublin, Irland med hennes bror Jaden den 8 Mars, 2011. Påväg till arenan där Justin Bieber skall uppträda.Bildbomb
Our baby got some serious SWAG!

Jada är tacksam att hon har Will

Jada Pinkett-Smith är tacksam att hennes barn Willow,10, and Jaden,13, inte behöver växa upp i en familj med bara en förälder som hon själv.

“Tack till Gud för att dom har en far, och jag inte behöver uppfostra dom själv. Jag har själv blivit uppfostrad av en ensam mamma, och jag vet hur svårt det är att uppfostra barn själv. ''

Hon fortsätter: “Det är svårt när du inte en man i husen som skapar balans och hjälper till med beslut. Ibland är det skönt att bara låta sin partner ta hand om saker, liksom: you got this one.  ''

Hon tillägger: '' Att växa upp med bara en mamma, var den enda världen jag visste. Det var bara jag och min mamma, och vi hade kul''

 

 


FRÅGER TILL ER LÄSARE

Har 2 frågor till er läsare, jag undrar:

När fattade du intresset för Jaden Smith?

Vad var det som gjorde att du fattade intresse för honom?


AMULET

Lite info om filmen Amulet som Jaden kommer vara med i, Willow kommer också vara med. (Som det ser ut nu, allt kan ju ändras). Det är deras pappa, Will Smith som är en av producenterna till filmen.

Vad filmen handlar om:
Kretsar kring en bror och en syster som flyttar in i deras gammelfarfars fars hem efter sin far dör. De måste använda hans amulett för att rädda sin mor från ett djur som lockar henne till en underjordisk värld.
Genre:
äventyr, drama och familj.


Bild från Kids Choice Awards!

TWITTER BILD


Denna bild la han upp med texten.
''Drink of champions.''

Tidigare tweet var:
'' I No Longer Drink Normal Water #BoxedWaterIsBetter ''

SVAR PÅ FRÅGOR

Fått in jätte bra frågor så jag tänkte ta och svara på ett några av dem, men forsätt skicka in! hur kul som helst!
Som sagt, inga frågor är dumma.

1. Vet du om han & Justin kommer till sverige någon gång ?
Den ultimata frågan alla fans hoppas på att svaret någongång blir ja. Men än så länge finns det inga tecken på att Jaden kommer komma till Sverige. Inte för Justins del heller, men kanske när Swedbank arenan är klar i Stockholm kan vi försöka få hit han, men som Justin säger. Never say never!

2. Har han någon flickvän ?
Det finns inget riktigt svar på denna fråga, det har cirkulerat om Madinson Pettis, men från vad jag ser det är det bara vänner. Och enligt han själv är han singel. Så go get him!!

3. Kommer han vara med i någon mer film ?
Svar ja! Jag skriker och hurrar med er, äntligen våran prins i en ny film. Detta är vad jag vet:
Han kommer vara med i en film som heter Amulet som kommer ut 2012.

5. Sjunger han i någon annan låt förutom Never say Never ?
Nej inte av Justins låtar. Men om ni läser igenom hans twitter ser man att han skriver ett par låtar! så det är bara att stay tuned.

6. Tycker du/ni om Justin Bieber ?
Jag tycker om Justin Bieber, tycker att han är en riktigt inspiration. Om ni där ute är Bieber fans kan jag slänga in lite nyheter om honom med. Vad tror ni om det?

7. Vilka filmer har han varit med i ?
Han har varit med i jakten på lyckan, när han var liten med sin pappa Will.
Han har varit med i The day the earth stood still.
Han har ju även vart stjärnan i karate kid som är det bästa filmen, eller hur?

8. Vart bor han ?
Han bor i Malibu, Kalifornien. I detta otroliga hus med sin familj.

Bilder från hans födelsedag


RÖSTA PÅ JADEN

Gå in på denna länk:
http://fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-young-and-hot/poll-792.html?poll792=again&scrollTo=poll792
och rösta på Jaden.

VISA VEM SOM HAR DE BÄSTA FANSEN!

Tack till Ellen som berättade om detta!! CREDS


Jadens födelsedag

Jaden Smith firade sin 13:onde födelsedag på Hawaii, den 8 Juli. Stjärnan spenderade sin födelsedag med att surfa och åka skateboard med hela hans familj.

Familjen satte upp camping på stranden över dagen, men väskor med vatten, stolar och ett så kallat lusthus för att skydda sig för solen.
Trey Smith som nyligen gick ur high school var också med och firade Jadens födelsedag.

Kan även svara på en fråga som vi har fått in!

Trey Smith är Jaden och Willows halv bror. De har samma pappa, alltså Will Smith.
Treys hela namn är: Willard Christopher Smith III.
Wills hela namn är: Willard Christopher Smith Jr.
Trey och Will är deras ''smeknamn''.

Frågestund -

Det är lite dött just nu i Jaden världen, jag snappar upp på det jag hittar.
Men jag tänkte att vi kan köra en frågestund. Inga frågar är dåliga, så kom med massa.
Det tar bara några sekunder, och ju mer ni frågar desto bättre blir det.

Beroende på hur mycket frågor vi får in, men vi håller på i ett par dagar.


Jaden: shirtless

Bild från när Jaden och Will Smith sågs shirtless i Hawaii där de firade Jadens födelsedag!


Har de skrivit om hans födelsedag innan, eller vill ni att jag skriver om den?

Jaden uppträder med Bieber

Jaden Smith, 13 uppträdde med Justin Bieber Scott ''Scooter'' Braun´s födelsedags fest när han fyllde 30 år, den 18 juni. Han hade sitt party i Hollywood, Kalifornien. De uppträdde med både Baby, där Jaden tog Ludas rap och Never say never.Video på detta kan ni se på följande länk:

Baby
http://www.youtube.com/watch?v=3x8FgQyg_1E
Jada gav upp sin karriär för barnen

Skådespelaren Jada Pinkett-Smith är framsidan av den senaste upplagan av Redbook magazine. I upplagan , säger hon att hon gav upp sin karriär så att hon kunde koncentrera sig på att uppfostra sina barn Jaden, 12, och Willow, 10.

Hon sa till Redbook magazine “Jag var tvungen att göra ett val. Jag skulle gärna vilja tunera med mitt band, Wicked Wisdom, och göra så många filmer jag kan, och alla andra saker om jag inte hade ansvar för mina barn. Men jag har barn med egna drömmar och talanger, och jag vet att det är bredvid dom jag ska stå när dom gör denna resan”
Vad vill ni veta?

Hjälp mig gärna som gästbloggare.

Är det saker ni vill veta om Jaden?
Vill ni ha bilder?

Kommentera så fixar vi fram det ni vill ha.'

På Madisons 13års party

Vet inte om denna har vart uppladdad innan, men nedanför ser ni en video på Madison Pettis födelsedags pary i Hollywood.
Några gäster var Cody Simpson, Jaden Smith, Rico Rodriguez och Alli Simpson.
I videon ser man när Cody sjunger , ja må hon leva.
I slutet ser ni också Jaden och Madison som pratar om partyt.

http://www.youtube.com/watch?v=ICm_vdnE8Bs&feature=player_embedded

Vill ni bara se Jaden Smith så kan ni klicka på denna länk.

http://www.youtube.com/watch?v=Q_2Cxa-Myag&feature=relatedSKATING

Jaden har twittrat att han skatat med Mateo Arias.
Såhär skriver blackcelebkids om honom.

Han kan rappa, dansa, skådespela, och åka skateboard. Vad kan sonen av skådespelarna Will Smith och Jada Pinkett-Smith inte göra?

Mateo Arias heter OfficialMateo på twitter för er som är intresserade.


Jaden och Willow, två av de rikaste hollywood tonåringarna

Tonår popstjärnan Willow Smith,10, is whipping her hair ända vägen fram till banken! 
Willow tjänade $4 miljoner dollar förra året för hennes singel. Det är miljoner dollar för bara en låt!
Hennes bror Jaden Smith,13, fick också in massa pengar han tjänade $3 miljoner dollar för hans roll i Karate Kid.
Men den rikaste tonåringen i hollywood är utan förvåning Justin Bieber med sina 53 miljoner dollar.

1. Justin Bieber – $53 million
2. Miley Cyrus – $48 million
3. Taylor Lautner – $16 million
4. ‘Two and a Half Men’ star Angus T, Jones – $7.8 million
5. Nick Jonas – $12.5 million
6. Selena Gomez – $5.5 million
7. Jaden Smith – $5 million, out of which he got $3 million from ‘The Karate Kid’
8. Willow Smith – $4 million
9. Dakota Fanning – $4 million
10. Elle Fanning – $1.5 millionHEJSAN

Hej! Jag har haft problem med att komma in på bloggen, men det ser ut som att det har löst sig.

Jag är som de nämnt tidigare, gästbloggaren. Mitt namn är Frida, jag är 15 år och bor i Göteborg.
Jag är ett stort Jaden fan, men stort fan av hela familjen Smith.
Ber om ursäkt för problemen som uppstått men hoppas att kunna komma med flera inlägg snart.