Ett år sedan!

 

Dagens Video

 

Mateo, Moises och Jaden lämnar Sugarfish Sushis

 

Jaden och Kylie med fans

 

InstagramTwitter


REA!

 
Tack Moa!

Jaden med fans

 

Svar på negativa kommentarer

Har märkt att jag fått en hel del negativa kommentarer på siståne. Om bla att uppdateringen varit dålig, att videon som jag lägger upp är gammal osv osv. Anledningen till att jag valt att inte svara på dom förrens nu är för att jag helt inte har brytt mig om det så mycket, men idag kännde jag bara att det vart för mycket. Jag skulle gärna vilja se er göra mitt jobb. Först och främst tränar jag 14 h per vecka, jag måste sköta skolan och göra mina läxor och sedan försöker jag att ha ett någorlunda socialt liv. Som ni kanske har märkt så bloggar jag mest på natten alltså runt 22-01 för att kunna försöka komma på något inlägg att göra eftersom det inte händer så mycket i Jaden's liv. Det är därför jag lägger upp gamla video's för att ni ska veta att jag verkligen försöker att blogga så mycket som möjligt även fast det inte märks, och när jag hittar en video som jag inte sätt förut så tänker jag atomatiskt att det kanske ni inte heller har? Men ni kanske hellre vill ha sämre uppdatering utan gamla video's eller? Aja nu ska jag faktiskt försöka att sova!
 
Det här är naturligt vist inte menat för alla men ni som känner er träffade kan ju ta åt er och tänka till en gång innnan ni skriver en kommentar? 
 
 
 
 

Nya bilder

 


Instagram


Hur ser det ut hemma hos the Smith's?

Alla bilder behöver inte vara rätt men många känner jag igen från bilder och video's. Den här videon har så klart inte alla rummen med för deras hus är gigantiskt och vissa rum ser nog lite annorlunda ut nu än då för man ändrar sitt hem lite hela tiden. Men jag har alltid undrat hur det ser ut hemma hos de och den här videon är det närmaste jag kommit. :)
 

Veckan's Video

 

Ny bild

Justin Bieber la ut denna på instagram men tog sedan bort den. 

3 September

 
 
 

Twitter


Ny Twitter Bild


Instagram


Bild från Vma's

Jaden med Macklemore och Ryan Lewis

Instagram

''J''
 

Jaden springer från köpcentrumet!

 
Tack Hanna!